Innovativt, sjovt og anderledes firmaevent med kunst

Innovativt, sjovt og anderledes firmaevent med kunst er en unik oplevelse, daunst kan noget helt særligt. Det kan åbne vores sind for nye samtaler og forståelser. Det giver nydelse og livsenergi, og det kan give indsigt og provokere.

Kort sagt – kunst kan føre dig og jer nye steder hen.

Ring derfor til Galleri Weppler 20468228 og hør, hvordan vi sammen kan sætte et sjovt, kreativt og inspirerende firmaevent sammen. Eller læse mere om firmaevent.

 

Kunst vækker nysgerrighed og inspiration. Derfor er et kunstevent en perfekt måde at styrke teamet på. Deltagerne kan se frem til en fantastisk oplevelse, der kombinerer sjov, kreativitet og samarbejde og udfordrer deltagerne på en ny og givende måde.

 

 

 

 

Sæt gang i dit firmaevent med kunst

Til Galleri Wepplers farverige og kreative firmaevent er alle aktive på en sjov og innovativ måde. Firmaeventet er designet så alle kan være med og giver unikke og mindeværdige oplevelser til teamet. Kunst er en kraftfuld kilde til inspiration og innovation på arbejdspladsen.  Vores workshops kombinerer sjov, læring og samarbejde på en ny måde.

Hvorfor vælge firmaevent med kunst?

  • 🎨 Find frem til nye udtryksmåder gennem kunst og leg med farver og former. Vores workshops giver deltagerne mulighed for at udforske mangfoldighed og løsning af en opgave på en helt ny måde. Kreativiteten sættes i spil i trygge rammer med mulighed for latter og at afprøve nyt.
  • 🤝 Oplev nye sider hos hinanden. Teambuilding med kreativ udfoldelse giver mulighed for at tænke ud af boksen – og vise nye sider af sig selv og teamet. På den måde kan nye muligheder åbne sig, da kreativitet kan fremme teamwork og kommunikation. Vi taler med jer om, hvad indhold og form skal være – og hvordan vi kan hjælpe med at skabe nye vinkler til dagens tema eller virksomhedens værdier.
  • 🌟 Alle er engagerede og bidrager. Målet er at alle skal have det sjovt og få en god og unik oplevelse, hvor hvert firmaevent tilpasses præcis efter jeres behov og mål. Alle får lov til at male flere malerier og afprøve teknikker og farver – alt sammen under kyndig og professionel vejledning. Vi leverer alt det nødvendige udstyr og vejledning.
  • 📆 Fleksibel Planlægning: Vælg en dato, der passer dig bedst, og lad os tage os af resten. Vi tilpasser os dine tidsrammer og behov.

Hvordan fungerer et kunstevent hos os?

Innovativt, sjovt og anderledes firmaevent med kunst er noget særligt. På vores firmaevents får alle en chance for at udfolde deres kreative sider. Vi sørger for det nødvendige udstyr – afdækning, lærreder, maling, pensler etc. Vejledninger er strukturerede og underholdende. Her er der plads til alle, uanset kunstnerisk erfaring eller talent. Vores mål er at fremme kreativitet, innovation og personlige talenter og skabe rammerne for, at alle kan deltage aktivt.

Sjov formaevent, hvor der sprøjtes maling på maleri

 

Du kan vælge mellem korte, underholdende arrangementer fra 1,5 – 3 timer eller en dybere workshop, der udfordrer deltagerne til at tænke ud af boksen og udforske innovationens verden. Vi kan gøre det i jeres lokaler. Og vi kan også være behjælpelig med at finde et sted. Vi har bl.a. brugt så forskellige steder som Fabrikken for kunst og design og Næsseslottet.

Resultatet er en mindeværdig oplevelse, der fremhæver mangfoldigheden og forskellige udtryksformer på tværs af jeres virksomhed eller organisation. Vi tager hensyn til jeres ideer og tanker – og kan ud fra jeres behov indarbejde vigtige punkter fra  jeres visions- og strategiarbejde.

Står du og mangler en spændende ny ide til dit næste firmaevent: Kontakt mig for at høre om mulighederne for et kreativt, sjovt, anderledes og unikt firmaevent.

Kontakt os for en skræddersyet oplevelse

Ud over sjove firmaevents og foredrag om kunst tilbyder jeg også salg og udlån af malerier.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig firmaevent med kunst og kreativitet. Kontakt os i dag for at planlægge din næste begivenhed. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, give dig yderligere oplysninger og oprette en skræddersyet oplevelse, der passer perfekt til din virksomhed.

Skab minder, der varer ved

Mal dig til sjove minder på et kunstnerisk firmaevent med Galleri Weppler Efter firmaeventet har I mulighed for at få jeres kunstværker indrammet. Dette kan enten ske som ét stort fælles kunstværk eller som individuelle malerier, der kan hænges op som et minde om en inspirerende og anderledes oplevelse. Vi kan hjælpe med at skabe sammenhængende kunstværker baseret på jeres individuelle værker, som I stolt kan hænge op i jeres lokaler.

Ring til os på 20468228 for at få et uforpligtende tilbud til jeres næste kunstevent.