Maleri af huse – maleri af storby – malerier af New York

Det er sjovt at male maleri af huse eller maleri af storby. Som kunstner bliver jeg nemlig inspireret af de monumentale bygninger med firkantede felter, der giver et mønster af ensartede gentagelser. Det urbane udstråler dynamiske bevægelser, hvor følelser, nysgerrighed og intuition kombineres med spændende former.

Køb et maleri af storby med New York skyline, maleri med glade og skæve farverige huse eller et abstrakt maleri af byens puls og få en helt ny måde at se din storby på.

Kontakt mig om malerier af huse

Glade og skæve farverige huse eller et abstrakt maleri af byens puls

Malerier af New York eller andre storbyer fornemmer du byens puls, neonlysets farver og husenes spændende former og farver. Jeg maler en levende by – byen der aldrig sover – og i et abstrakt maleri af huse eller maleri af storby er der masser af liv.

På fotoet er maleri af New York centralt, men i mit abstrakte storbymaleri finder du også mange andre motiver alt sammen med masser af liv og stemning. I maleri af huse gengiver jeg storbyens intensitet, den kulturelle mangfoldighed og det pulserende liv.

Besøg mig galleri og se mine malerier af huse ved at kontakte mig eller ring på 20468228. Der er flere malerier og farver at vælge imellem. Mest efterspurgte er mine malerier af New York, hvor jeg kombinerer collage og akrylmaling. Jeg elsker selv byen – og har også udstillet i New York, hvorfor byens puls også er til stede i mange af mine malerier.

Se mine malerier af huse her

I et maleri af huse bruger jeg ofte serigrafitryk som på fotoet ovenover – eller som her collage. Det er med til at give et råt udtryk, som passer til storbylivet – og brug af mixed media giver et mangfoldigt og varieret udtryk, som jeg synes svarer godt til livet i en storby.

Collage og maleri af storby – abstrakt og farverigt maleri af huse

Jeg elsker at rejse. At opleve andre kulturer tiltaler mig. Du kan møde en kultur i et maleri af storby og få inspiration og indsigt før eller efter din næste kulturrejse.

Maleri af huse eller maleri af storby starter ofte med en kombination af collage og maleri. På Reunion blev jeg fascineret af deres farverige huse, der bare måtte males. Det er interessant, at de sætter komplementære farver sammen – og at husene både kan være lyserøde, grønne, blå, gule, røde – og mange gange flere farver på samme tid. Jeg synes, at farverne gør husene glade – og bliver selv i godt humør af at se på dem.

Den første by, der gav stort indtryk, var Bangkok. Øst møder vest i en moderne metropol med en mangfoldighed af kulturer. Jeg oplever en by med en kakafoni af lyde, lugte, lys og liv.

Storbymaleriet får glød og liv med impressionismen

Claude Monets impressionistiske malerier har fokus på øjeblikket. Hans berømte maleri af Banegården Saint-Lazare i Paris giver en fornemmelse af industrialisering og storbyens pulserende liv – modsat det tidligere mere naturalistiske og traditionelle landskabsmaleri. Der har været malerier af byer før impressionismen, men tidligere var bygningerne og ikke stemningen i centrum. Ekspressionisten Ernst Ludwig Kirchners malerier af Berlin i 20’erne finder jeg inspirerende. Han giver menneskerne i bylivet følelser og sætter stemning til bylivet.

Den amerikanske kunstner Edward Hopper er kendt for sine stille malerier, der illustrerer ensomhed i storbyen. De er fantastiske som kunstværk – og hvert enkelt af hans storbymalerier er en hel fortælling. Selv henter jeg energi i Ana Maria Edulescu malerier.

Hun har malet en abstrakt solnedgang over kirken La Sagrada Familia i Barcelona. Der er super skønne farver i hendes malerier af storbyen – og jeg bliver helt glad, når jeg ser på disse billeder.

New york – malerier af byen new york

Min datter har boet i New York, hvilket har givet mig anledning til flere ture til denne fascinerende by med den enestående og kendte skyline med bygninger op til 541 meters højde. Jeg trækker på mine minder fra disse rejser, når jeg maler et maleri af storbylivet.

New York er en smeltedigel af mennesker fra alverdens lande, hvilket giver en enestående inspiration til mig som kunstner.

Jeg synes, det er spændende, når man kan kombinere noget naturalistisk med det abstrakte, og lægger op til tolkninger.

Se flere malerier her

Urban inspiration i former og farver

Som kunstner bliver jeg inspireret af de monumentale bygninger med firkantede felter, der giver et mønster af ensartede gentagelser og former og farver. For mig signalerer firkanter en lukket form. Den bryder jeg med dynamiske og cirkulære

strøg, der illustrerer storbyens spontanitet. Det urbane giver inspiration til dynamiske bevægelser, hvor følelser, nysgerrighed og intuition bliver et udtryk for vores moderne liv.

Kontakt mig 20468228 for at høre nærmere om abstrakte storbysmalerier.

Jeg maler også glade og skæve farverige huse.

Hør min video, hvor jeg fortæller om inspiration fra Reunion.