Køb maleri – malerier til salg

Køb maleri – malerier til salg direkte fra mit galleri i Valby ved København og i mit galleri i Asserbo i Nordsjælland. Jeg har åbent efter aftale. Du kan også købe dem online på min hjemmeside. Selv om du i dag let kan købe kunst foran computeren, foretrækker mange, at se maleriet live og få en snak med mig inden købet. Kontakt mig 20468228.

Mit råd er: Køb maleri med hjertet. Mange af os ønsker kunst på væggen, som vi kan se på gennem mange år – og som siger os noget helt særligt. Derfor er det at købe malerier en stor beslutning.

Min erfaring er, at efter at have set mine malerier til salg online, vælger de fleste at besøge mit galleri i Valby. Køber du online, Kontakt mig her eller ring 20468228. Jeg pakker og sender. Beløbet indbetales på MobilePay +45 20468228 eller bankoverførsel på Spar Nord bankkonto 9819-2540352766.

Kontakt mig om køb af maleri

Ring 20468228 for at aftale besøg på mit galleri. Du kan også vælge at købe maleriet online – og få det sendt med posten, hvilket jeg også tilbyder at gøre gratis indenfor 300 km

Jeg vil glæder mig til at vise dig mine malerier og høre, hvad du bedst kan lide. Du kan også se mine malerier under fanen gallerier fx abstrakte malerier her.

Når jeg har malerier til salg online, er mit ønske, at du får præcis det maleri, du bliver glad for.

Kontakt mig her

Følgende muligheder for køb maleri

Uanset hvad du vælger, har jeg altid 2 måneders gratis fortrydelsesret – også efter, du har fået maleriet hjem at hænge. Vil du have inspiration kan du se mine mest populære malerier.

Få maleriet hjem på prøve inden køb af maleri

Ved køb af maleri hos mig, vil jeg garantere, at mine malerier er af høj kvalitet – både hvad gælder lærred, maling og ophængning. Alle malerier er unikke. Hvis maleriet er solgt eller reserveret til anden side, når du ser det på hjemmesiden, kan jeg ikke male det samme maleri igen. Jeg maler dog gerne efter bestilling. Det koster ikke ekstra at bestille – og her har du også 2 måneders gratis fortrydelsesret.

Under fanen med malerier findes et billedgalleri for hver af de forskellige typer af malerier til salg. Hvis du finder et maleri til salg, som du er interesseret i, kan du kontakte mig på mail tine@weppler.dk, telefon 20468228 eller via kontaktformularen.

Du er meget velkommen til at ringe og aftalebesøg på galleriet. Jeg har et stort udvalg af unik kunst. Jeg garanterer, at jeg kun sælger værker, der er originale og ikke trykt eller kopieret. Kontakt mig for køb maleri- malerier til salg.

Se mere om malerier til stuen

Priser ved køb af malerier

Alle priser på websiden vises i danske kroner DKK og er inklusiv moms og andre afgifter. Det er også let at betale enten med MobilePay +45 20468228, kontant eller via bankoverførsel på bankkonto 9819-2540352766 ved køb af malerier. Betalingen er gebyrfrit via en bankoverførsel til bankkonto i Spar Nord. EAN nummer (kun for myndigheder eller offentlige institutioner).

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage, når du køber et maleri.

Store og små malerier

Se malerier i forskellige hjem

Levering og fragt ved køb af malerier

Alle priser oplyst på websiden er inkl. GRATIS fragt i Danmark (indenfor 300 km.). Jeg kan også rådgive i forhold til ophængning og valg af farver og lyskilde.

Du har altid 2 måneders gratis fortrydelsesret – og kan have op til 3 malerier gratis med hjem på prøve.

Returret når du køber kunst hos Galleri Weppler

Alle danske kunder tilbydes 2 måneders returret, såfremt varen er i samme stand, som da du modtog den.

Såfremt du fortryder dit køb inden for prøvetiden på 2 måneder, bedes du kontakte mig for aftale om returnering.
Bemærk at du selv skal afholde eventuelle fragtomkostninger i forbindelse med returnering.

Jeg modtager ikke returvarer, hvor der ikke i forvejen er lavet en aftale om returnering.
Der modtages ikke returvarer der er sendt pr. efterkrav.

Ved returnering sendes varen til:
Galleri Weppler
Ansgars Alle 9
2500 Valby

Kontakt mig på tlf 20468228

Mangler og reklamation

Hvis du ønsker at påberåbe dig en mangel ved en modtaget vare, skal du give mig besked indenfor rimelig tid.
I så fald kan der foretages én af følgende handlinger:

  1. Manglen afhjælpes.
  2. Der kan vælges et andet maleri.
  3. Der laves et passende afslag i købesummen.
  4. Købet kan ophæves hvis manglen er væsentlig.

Når en vare sendes retur, skal du selv betale fragten. Varen skal returneres forsvarligt emballeret. Husk at du ikke kan returnere varer uden forudgående aftale.

Hvor finder du mine malerier til salg?

Mine abstrakte malerier er til salg både på mit galleri i Valby ved København og på mit galleri i Asserbo i Nordsjælland. Jeg har åbnet efter aftale. Desuden er mine malerier til salg online på min hjemmeside. Selv om du i dag let kan købe kunst foran computeren, er der dog mange, der foretrækker, at se maleriet live og få en snak med mig inden købet. Så hold dig ikke tilbage med at .

Da jeg selv ejer mine gallerier, sparer du samtidig salæret og betaler kun værkets pris. Mine malerier til salg køber du nemlig direkte fra mig, og derved undgår du kommission til et galleri.

Når du køber direkte fra mig, har virksomheder også mulighed for at benytte fradragsreglerne ved kunstkøb. Se nederst på siden.

Rådgivning i valg af malerier til salg

Hos Galleri Weppler får du et uforpligtende kig på malerier til salg. Jeg finder gerne flere forskellige af mine malerier til salg frem, til du kommer. Jeg giver mulighed for at låne malerier med hjem for at se, hvordan de passer i dit hjem.

Jeg kan også rådgive dig i valg af malerier, hvis du fotograferer de omgivelser og den væg, hvor maleriet skal hænge. Det kan gøre det endnu lettere for dig at vælge. Ud over galleriet og online er mine malerier også til salg, når jeg holder kunstsalon, på udstilling eller messer. Her har jeg altid et spændende udvalg af abstrakte malerier til salg, der er både moderne og farverige. Køb maleri hos Galleri Weppler.

Hvor skal maleriet hænge?

Mange vil gerne have hjælp til ophængning – hvor højt eller lavt skal maleriet hænge – hvor stort må det være, hvilke farver og hvordan kan belysningen fremhæve maleriet? Jeg hjælper gerne med det praktiske i forbindelse med indretningen.

Jeg har selv valgt at sætte en lyskilde op over maleriet. Det er Occhio gallerilys, men der findes mange forskellige muligheder. Jeg synes det passer godt til et moderne maleri, at det får den fokus og lyset giver ekstra spil i maleriet, når maleriets farver reflekteres i rummet.

Store og små malerier

Nogle malerier sælges til svimlende summer. Et fællestræk blandt de aller dyreste i verdenen, er: Kunstneren er død, beskrevet i kunsthistorien som et geni og mange vil købe maleriet. Kunst er derfor en værdifuld investering, selv om det almindeligvis er mere sikkert, at finde det værdifulde i det maleri, du har købe med hjertet, for ingen ved, hvad der bliver værdifuldt i fremtiden.

I 2017 blev verdens dyreste maleri af Leonardo da Vinci solgt til $ 450.3 millioner. Køber du malerier af kunstnere eller på gallerier i Danmark, er det dog ofte til priser, hvor mange af os kan være med. Kunstneren er afgørende for prisen, men ellers har alder, størrelse og teknik betydning . Nogle gallerier har en kvadratmeterpris som en rettesnor for prisen.

Er du på udkig efter ældre kunst, er auktionshuse eller nettet et godt sted. Vil du have moderne og nutidig kunst, findes mange gallerier og kunstnere, som sælger deres malerier online. Ofte kan du også komme på besøg og se malerierne samt få en snak med kunstneren, inden du bestemmer dig. Google abstrakte malerier eller farverige malerier så vil mange muligheder dukker op.

Handler du i et fysisk galleri, er det op til kunstneren, om du tilbydes returret. Ved online køb skal der gives 14 dages fortrydelsesret. Nogle kunstnere tilbyder, at du får op til 2 måneder gratis returret, så du har tid til at vurdere dit nye maleri. Det fremgår ofte af hjemmesiden, om du frit kan returnere eller få malerier hjem på prøve.