Lej maleri – kunstudlejning

Lej-maleri – kunstudlejning har mange fordele, bl.a. at man ikke binder sig til at købe malerier og samtidig får masser af farverig kunst på væggen. Jeg sørger for ophængning og løbende udskiftning. Det er også bæredygtigt, da jeg tager de tidligere udstillede med tilbage for at sælge, så intet går tabt.

Lej maleri – det giver et dynamisk, spændende og afvekslende miljø. Leje af malerier er således en mulighed både for private og virksomheder til at få nye malerier på væggen. Og måske blive endnu klogere på, hvad du/I godt kan lide.

I mine malerier får du energi og glæde med nye fortællende billeder i sprudlende former og farver. Udlejning af malerier giver inspiration til samtaler eller måske er det et led i din proces med at finde det rette maleri til din væg. Ring og få et uforpligtende tilbud med pris, antal og varighed på tlf. 20468228

Kontakt mig om leje af malerier

Lej maleri uden bindinger – Ved at leje får du …

 • Stof til eftertanke
 • Udvidet forestillingsevne og kreativitet
 • Skabt rum for diskussioner og gode samtaler
 • Motiv til at tale om følelser og stemninger
 • Glæde, hygge og energi i kontoret
 • En fleksibel og let kunstordning
 • En bæredygtig ordning

Lej maleri – eller malerier, det er ganske uforpligtende – og kan frit afprøves i en periode. Du kommer med dine input til, hvad du ønsker på væggen. Du kan få tip til at vælge malerier til leje ved at se min video nedenunder om at vælge et maleri til væggen – eller du kan kontakte mig.

Ny trend – leje af kunst

Jeg oplever ofte, at virksomheder er meget interesserede i at leje kunst, da det er en let måde at få udskiftet malerier på, hvor man hurtigt kan drosle ned eller gå op i antal og dermed pris. Kontakt eller ring 20468228, hvis du vil prøve vores kunstudlejning.

Galleri Weppler har stor erfaring med at udvælge og udstille kunst. Vælger du vores lejeordning tager vi gerne på et uforpligtende og gratis besøg – eller du kan besøge galleriet og udvælge de malerier, du ønsker. Lejeordningen er fleksibel og tilpasset den enkelte lejer eller virksomhed. Når vi har fundet frem til jeres ønsker og behov får du et uforpligtende tilbud. Vi leverer både til private og kunst til virksomheder.

Priser

Maleriet koster som udgangspunkt fra kr. 99 pr. mdr. pr. maleri. Prisen er afhængig af længden på den længste af maleriets sider – og som udgangspunkt fordeler sig således:

 • Malerier op til 49 cm kr. 99 pr. mdr. pr. stk.
 • Malerier fra 50 cm op til 99 cm kr. 199 pr. mdr. pr. stk.
 • Malerier fra 100 cm op til 149 cm kr. 299 pr. mdr. pr. stk.
 • Malerier fra 150 cm op til 200 cm kr. 399 pr. mdr. pr. stk.

Gratis prøveperiode

Vi tilbyder en gratis prøveperiode. Her kan du ombestemme dig kvit og frit. Herefter fakturerer vi for minimum 3 måneder.

Opsigelsesperiode

Du kan altid opsige dit lejemål efter minimumsperioden på 3 måneder.
Vi kan opsige abonnementet med en måneds varsel.

Udskiftning af malerier

Efter minimumsperioden kan du vælge, om du vil have udskiftet dit eller dine malerier. Vi kommer og henter malerierne og hænger nye op.

Ansvar under lejeperioden

Lejede malerier skal leveres tilbage i samme stand, som de blev modtaget. Ved misligholdelse faktureres maleriets fulde værdi.

Leje af kunst – en bæredygtig trend

Udlejning er også blevet mere populært, da flere ser det som en mere bæredygtig måde at investere i kunst. Leje af kunst er blevet et element i den voksende cirkulære økonomi.

Der kan være mange fordele ved at leje, bl.a. at man ikke binder sig til at købe malerier og samtidig får masser af farverig kunst på væggen. Jeg sørger for ophængning og løbende udskiftning. Her er gangen fra et firma, der lejer malerier.

At leje betyder, at du kan få nye malerier – uden at skulle smide de gamle ud. Dem tager jeg med tilbage for at sælge, så intet går tabt.

Hvorfor leje malerier af os?

 • Få et inspirerende miljø: Malerierne er inspireret af glæde, energi og nysgerrighed med mange muligheder for tolkninger og samtaler.
 • Fleksibilitet: Vores kunstudlejningstjeneste giver dig mulighed for at skifte kunstværker ud efter behov.
 • Professionel Rådgivning: Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge de rigtige kunstværker, der passer til din virksomheds æstetik og budskab.
 • Skattefordel: Leje af kunst kan have skattemæssige fordele.

Så let er det at leje malerier?

 1. Kontakt: Vi tager en samtale om jeres ønsker, præferencer, behov og budget. Vi kommer gerne til jer, så vi kan se lokaler og muligheder.
 2. Udvalg: I kan vælge fra vores omfattende samling af malerier – eller vi udvælger ud fra jeres ønsker.
 3. Installation: Vi leverer og installerer kunstværkerne og sørger for, at alt er perfekt, så du kan nyde kunsten uden besvær.
 4. Vedligeholdelse: Vi tager os af alt vedligeholdelsesarbejdet, så du kan koncentrere dig om din virksomheds kerneaktiviteter.

Som regel vil man vælge en kunstner, hvis malerier, man synes om og derefter tage kontakt til kunstneren eller galleriet. Hør om de udlejer malerier, og om der er betingelser forbundet med lejen. Hos Galleri Weppler fremgår både priser og betingelser på hjemmesiden. Ring gerne 20468228 og få et uforpligtende tilbud om at leje til privat eller erhverv.

Det kan både store og små, offentlige såvel som private virksomheder. Lejen betales forud og er afhængig af, hvor mange malerier, firmaet har behov for at leje samt størrelsen på malerierne. Hos Galleri Weppler optjener både firmaer og private samtidig point ved leje af malerierne. Pointene kan senere bruges til at købe malerier for. Aftalen kan opsiges med kort varsel.

Der kan være mange grunde til at leje frem for at eje. Det er bæredygtigt, da malerierne indgår i et cirkulært forløb. Nogle finder det svært at finde det helt rette maleri og få taget den endelige beslutning. Ved at leje kan man i stedet afprøve forskellige malerier. Det uforpligtende ved at lej kan være en fordel, da aftalen kan opsiges med kort varsel.

Hos nogle gallerier som fx Galleri Weppler kan alt lejes, hvis det ikke er solgt. Bliver et af malerierne solgt, vil det – med mindre lejeren har reserveret det – blive udskiftet med et nyt. Ligeledes kan lejeren ønske at få udskiftet malerier med kort varsel. Ofte forelsker folk sig i nogle af malerierne. Her er det muligt at købe de lejede malerier med rabat.