Kunstudstilling i kunstforeninger

Jeg kommer gerne og udstiller i kunstforeninger. Jeg fylder bilen med et bredt udvalg af malerier til kunstudstilling i kunstforeninger. Alt efter jeres plads bringer jeg mellem 20-50 malerier til en udstilling. Når kunstudstillingen er sat op, får I en prisliste over de ophængte værker.

Kontakt mig på 20468228 eller tine@weppler.dk og få spændende kunst på væggene. Mine malerier giver glæde og energi på de hvide vægge og er spændende at se på, så de skaber nysgerrighed og samtalestof.

Kontakt mig om kunstudstillinger

Kunstforening er lige så vigtig som frugtordning

Jeg har flere udstillinger i forskellige kunstforeninger om året – du kan se mit CV – og se, at jeg har udstillet både i New York, Firenze, Hamborg og Madrid – på Gyldendal, CBH, Bech-Brunn og DI for blot at nævne nogle. Jeg vil altid sørge for at udvælge spændende malerier, der er egnet til jeres lokaler og forening.

Se hvordan kunst på arbejdspladsen kan stimulere os

Jeg har malerier i mange forskellige størrelser og tilbyder en udstilling både på meget og på lidt plads. Jeg kan arrangere en udstilling med kort varsel. Får jeg mål på rummene, designer jeg gerne kunstudstillingen, så den passer til jeres kunstforening. Udstillingstid og antal aftales i hvert enkelt tilfælde med jeres kunstforening.

Se malerierne under fanen “malerier“. I kan selv udvælge eller jeg kan kuratere kunstudstillingen efter jeres ønsker.

Kontakt mig gerne på 20468228 eller her.

Sådan hjælper Galleri Weppler i forbindelse med kunstudstilling i kunstforeninger

 • Jeg sørger for udbringning og afhentning til kunstudstillinger
 • Kunstforeninger skal købe for kr. 4.500 med mindre, vi har en anden aftale
 • Jeg kan levere op til 50 malerier i varierende størrelser og farver, hvis det ønskes
 • Kunstudstillingen varer normalt en måned
 • Til din kunstudstilling får du en liste over værkerne med titel og pris

Hvis jeres kunstforening kunne tænke sig at besøge mit galleri i København er jeg klar – og arrangerer det for jer. Her kan I fx mødes med kunstneren eller få et foredrag om kunst.

Jeg har altid åbent for besøg i galleriet – ring på 20468228 for en aftale.

Jeg har bl.a. haft kunstudstillinger i følgende kunstforeninger

 • Gyldendals Kunstforening
 • Albertslund Kunstforening
 • Bech Brunn Kunstforening
 • BASF Kunstforening
 • Temporent Kunstforening
 • Brøndbys Kommune Kunstforening
 • Dansk Industris Kunstforening
 • ComputerCamp Kunstforening
 • EKJ Kunstforening
 • Niras Kunstforening
 • Kunstforening HAAS-MEINCKE
Der er knald på farverne i kantinen hos denne kunstforening.

Besøg hos Galleri Weppler samt foredrag, event og workshop for kunstforeninger

Kunne I tænke jer at komme på besøg og se eller udvælge mine værker til jeres kunstudstilling, arrangerer jeg det gerne. Jeg inviterer også kunstforeningen eller virksomheden til et foredrag og en snak om kunst, hvor I kan se malerierne, processen og høre om tankerne bag min kunst. I kan bl.a. benytte følgende muligheder.

Flere muligheder

 • Jeg holder jævnligt kunst- og vinsalon, hvor både kunstforeningen, venner og medarbejdere er velkomne. En kunstsalon kan også danne baggrund for jeres ønsker til kunstudstillingen i kunstforeningen.
 • Jeg holder også firmaevent. Det foregår som en kreativ og sjov teambuilding, hvor alle får mulighed for at male på lærred på en struktureret og faseopdelt måde, så oplevelsen bliver en succes for alle.
 • I er også velkomne til at arrangere et lukket arrangement i Galleriet i Valby, hvor jeg fortæller om min kunst – kontakt mig på 20468228.

Hvis det har jeres interesse med et lokalt arrangement, så aftaler vi blot, hvordan I vil have det. Ring og hør nærmere, det er ganske uforpligtende.

Kontakt mig her

Medlemmer af kunstforeninger finder ofte deres nye kunst på messer, gallerier eller til en udstilling. Ofte er det også her, kunstner kontaktes. Kunstner til kunstforeninger findes også ved at google ordet kunstforeninger. Mange vælger herefter at se mere om kunstnerens malerier på kunstnerens hjemmeside. Her findes ofte kunstnerens cv, hvor man bl.a. kan se, om kunstneren tidligere har leveret til kunstforeninger.

Det er inspirerende med ny kunst hver måned. Ny stil, motiver og farver. Hvis kunstneren også fortæller lidt om sig selv i det materiale, der vedlægges, åbnes værkerne for beskueren. Hos Galleri Weppler lægges vægt på, at både farver og motiver skaber liv og energi i firmaet, samt at malerierne vækker nysgerrighed og appellerer til individuelle tolkninger, så malerierne giver stof til eftertanke.

De fleste vælger at ringe eller skrive direkte til kunstneren. Ofte har de være inde på kunstnerens hjemmeside for at se, om stilen og motiverne passer i deres forening eller arbejdsplads. Mange kunstnere har et minimumsbeløb, kunstforeningen skal købe for. Kunstneren står selv for transportudgifterne til og fra virksomheden. De fleste kunstnere står også selv for ophængning af værkerne.

Mange kunstforeninger har en fast procedure og betingelser. Et krav må være, at værkerne er tørre og klar til ophængning. Hvis kunstneren selv skal hænge op, må man forvente, at malerier bliver hængt pænt og ensartet op. Malerierne hænger som regel i virksomheden en måned, hvor kunstneren selv sørger for transport til og fra virksomheden. Ofte indgår et minimumsbeløb til køb af kunst.