Kontakt os

Velkommen til Galleri Weppler. Vores galleri har åbent efter aftale på Ansgars Alle 9, 2500 Valby.
Ring 20468228 og lav en aftale.

Vi er et servicemindet galleri, der har skønne farverige malerier i alle størrelser. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at opfylde dine ønsker. Uanset om du er interesseret i at købe et maleri, leje et værk eller bestille et skræddersyet kunstværk, er vi her for at gøre din kunstoplevelse bedst muligt – både hvis du ikke tidligere har købt kunst eller du er en mere erfaren kunstsamler.

Skriv til mig via kontaktformularen

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Galleri Weppler

Ansgars Alle 9
2500 Valby
CVR: 38852027

Tlf: 20 46 82 28
tine@weppler.dk

Åbent efter aftale alle ugens 7 dage mellem kl. 10:00 og 20:00 – kontakt mig blot på tlf. 20468228 eller send en mail på tine@weppler.dk for aftale. Vi bestræber os på at svare hurtigt og er behjælpelig både med rådgivning, salg, leje og bestilling af malerier.

Vil du købe, send mig en mail for besøg eller køb online ved at kontakte mig her eller ring 20468228. Jeg pakker og sender.
Du indbetaler beløbet på MobilePay +45 20468228 eller bankoverførsel på Spar Nord bankkonto 9819-2540352766

Følg med på hjemmesiden og på Sociale medier for at se, hvornår vi holder kunst- og vinsalon, ferniseringer eller åbent atelier.

Kom til Tine Wepplers kunst- og vinsalon

Nu holder vi igen vores eftertragtede kunst- og vinsalon – GRATIS ADGANG. Næste gang er: Fredag den 2. februar 2024 mellem kl. 16 – 20. Drop ind med dine venner det tidspunkt, der passer dig til masser af farverige malerier og et glas vin hos Galleri Wepplers uformelle og hyggelige kunst- og vinsalon.

Tine Wepplers efterårsudstilling er fyldt med udtryksfulde abstrakte malerier, hvor du kan gå på jagt efter din egen fortolkning og mening. Malerierne fortæller en historie – og jeg har udvalgt de af mine malerier, jeg er mest passioneret omkring. Passion kan nemlig rykke os til nye højder – og her kan kunst noget særligt, da det taler til vores følelser.

Kommende arrangementer i 2024

  • Torsdag 5. september 16-20

Kunstsalonen i Valby finder sted på Ansgars Alle 9

Kontakt: Tine@weppler.dk eller mobil 20468228.

Der vil være en lille snack og vinsmagning.

Af samme grund vil jeg være glad for af- eller tilmelding.

Program mellem 16-20

Kl. 16: Dørene åbnes

Kl. 17.30: Tine Weppler fortæller om sin kunst

Oplæg og spørgsmål til den kreative proces og tanker om at male abstrakt.

Efterfulgt af vinsmagning

Smag vin og nyd kunst

Mellem præsentationerne introduceres forskellige smagsoplevelser med skønne vine. Du har mulighed for at smage vine fra et par passionerede vinbønder med en spændende historie bag sig.

Om Tine Weppler – ejer af Galleri Weppler: Som kunstner er jeg eksperimenterende og intuitiv med en stor intensitet og et modigt farvevalg. Mine malerier handler om nærvær og relationer og udstråler en strøm af vibrationer med en balance mellem dynamiske strøg, klare farver og vilde former. Mit håb er at give glæde, farver og dynamik gennem mine malerier – og at mine værker griber dig, gør dig nysgerrig og åbner op for nye vinkler.