Kæmpe store malerier

Hvor skal man have kæmpe store malerier i et privat hjem? Jeg er så heldig i mit hjem at have nogle store vægflader – både i mit galleri i Valby og i mit atelier i Asserbo. Derfor har jeg kæmpe store malerier i hjemmet. Det betyder samtidig, at du har mulighed for at se et kæmpestort maleri – og se, hvorledes de gør sig i et privat hjem.

Kæmpe store malerier i flotte farver og god kunst i stuen giver inspiration til kreativitet og nysgerrighed. Det kæmpe store maleri kalder på opmærksomhed. De indgår på en helt ny måde i hjemmet, som en inspirationskilde med storytelling og oplevelse. Et kæmpe stort maleri kan være det element, der binder rummet sammen.

Se mine kæmpe store malerier, jeg har åbent for besøg alle ugens 7 dage efter aftale mellem kl. 10:00 og 20:00. Kontakt mig blot på tlf. 20468228 eller send en mail til tine@weppler.dk.

Kontakt mig om kæmpe store malerier

Hvordan vælger jeg så mellem små malerier, malerier i gruppe eller kæmpe store malerier?

Mit første råd er, at du skal kunne lide maleriet. Når man falder for et maleri, er det sjældent størrelsen, der er afgørende.

Når det er sagt, vil de fleste også gerne have det nye flotte maleri ind i hjemmet, hvor det kan give farve og glæde. Derfor oplever jeg ofte, at folk kommer til mig med et bestemt ønske om størrelse eller fx et aflangt format. Så finder jeg malerier frem, så der er et lille udvalg at vælge imellem. Jeg maler også på bestilling, så du får præcis det maleri, du ønsker.

At male eller have kæmpe store malerier er ikke en ny opfindelse. Går du en tur på museer, vil du opleve mange kæmpe store malerier. De virker ofte temmelig imponerende. De virker imponerende på museets vægge, og det gør de også i hjemmet. Se fx Botticellis Primavera

Kæmpe store malerier giver liv

Kæmpe store malerier giver personlighed og efterlader indtryk. Der er således noget majestætisk over et kæmpe stort maleri. Både det abstrakte og ekspressionistiske maleri egner sig godt til det kæmpeformat, og skal det være et moderne maleri, kræver det ofte en spontan og modig malestil. Der er faktisk ikke mange kunstnere, der maler de kæmpestore malerier i dag. For mig er det super sjovt, intensivt og udfordrende, så jeg elsker at male kæmpe store malerier.

Uanset hvilken lokation – eller hvor stor pladsen er, kan jeg male et maleri, der kan pryde væggen. Og det kæmpe store maleri giver liv.

Jeg hjælper også med indramning, hvis du ønsker det. Og jeg har en stor trailer – og kan levere det kæmpe store maleri på din adresse.

Maleri 150 x 200 cm – hvor stort er kæmpe store malerier?

Hvornår kæmpe store malerier er store, er individuelt. Mange betragter et maleri 150 x 200 cm som stort og et maleri 200 x 200 cm, som et kæmpe stort maleri. Jeg kan også male større malerier eller male præcis den størrelse, du ønsker.

De mest almindelige størrelser er:

  • maleri 100 x 150 cm
  • maleri 100 x 200 cm
  • maleri 150 x 200 cm
  • maleri 200 x 200 cm

Nogle finder dog også et maleri 100 x 100 cm som stort. Den størrelse, jeg sælger mest af, er maleri 100 x 120 cm. Samt et aflangt maleri på den anden led på 120 x 100 cm.

Mange vælger et kæmpe stort maleri over deres sofa. Her et maleri på 100 x 130 cm. Mange vælger 100 x 180 cm eller et maleri på 100 x 200 cm. Er der højt til loftet kan det være et maleri på 150 x 200 cm eller et lidt mindre maleri 120 x 200 cm.

Maleriet her er 100 x 120 cm. Det passer til en 2-person-sofa, mens mange vælger 100 x 150 til en sofa til 3-personer.

Hvorfor vælge små malerier?

Kæmpe store eller små malerier – det er pladsen, der er afgørende. Små malerier passer godt på intime pladser i hjemmet, hvor de sætter et dekorativt indtryk og skaber et rum i rummet.

Du kan faktisk have et lille hjørne i stuen, som fx har en gul stol. her kan du vælge små malerier i samme varme nuancer, så der opstår et helt lille solhjørne. Eller du kan som fotoet viser vælge et maleri med musik og sjæl og kombinere det med dine andre interesser. Det er med til at give et personligt og unikt hjem.

Eller bagved den grønne plante kan hænge et lille maleri, der giver dybde i rummet. På den måde er der mange lege- og indretningsmuligheder, hvor små malerier kan give liv i et tomt hjørne. Det kan også være flot i en gang, at hænge en række små malerier – evt. i grupper.

Store og små malerier

Små malerier i gruppe

Der er to forskellige måder at sammensætte malerier i grupper. Den første model, som er blevet meget moderne er, at man forskyder over- og underkant. Her er der ingen ensartede ydre linjer, men de små malerier danner en organisk form.

Jeg foretrækker gennemgående linjer- fx en horisontal midterlinje, hvorfra alle udgår. Her er der som med New Yorks avenuer et vist system – og rette linjer. Jeg synes, at det giver øjnene ro.

Hvis du vælger at hænge flere op ved siden af hinanden, virker det flot med indbyrdes sammenhæng mellem malerierne.

Den mest almindelige størrelse er 80 x 60 cm. Andre almindelige mål er

  • maleri 80 x 60 cm
  • maleri 50 x 70 cm
  • maleri 50 x 40 cm
  • maleri 30 x 30 cm

Selv er jeg meget traditionel og vælger ofte at finde en fast over- og/ eller underkant i rummet. Er det malerier i grupper, kan de mange små malerier næsten blive et stort maleri i sig selv. Prøv dig frem og se, hvad du bedst kan lide. Tag også gerne fotos af hjemmet, så kan vi se på det sammen og diskutere løsninger.

Få et kæmpestort maleri – abstrakt og farverigt

Jeg har solgt flere abstrakte meget store malerier, ja jeg har faktisk solgt til både USA og andre steder i Norden. Og når jeg efterfølgende får et foto af stedet, hvor de hænger, bliver jeg megastolt.

En af de ting, mange har været rigtig glade for ved deres kæmpe store malerier er, at de får abstrakte figurer i naturlig størrelse. Det giver et helt andet liv og dynamik i rummet, når figurer, farver og former også findes på væggen og blander sig med rummets øvrige deltagere og interiør.

Kontakt mig på 20468228, hvis du vil have et kæmpestort maleri

Se et udvalg af kæmpestore malerier

Abstrakt maleri

Landscape symphony

14.800,00 kr.
Str.

150 x 130 cm

Spændende kæmpestort aflangt maleri i smukke farvenuancer med blå som grundfarve. Du kan se bjerge, himmel, hav, stjerner eller mønster, former og farver.

Farverige malerier

Når lyset spredes

15.800,00 kr.
Str.

150 x 120 cm

Stort abstrakt maleri i rød, orange og gul, hvor der er masser af perspektiv og dybde - og de små blå fjer, frø eller insekter understreger bevægelsen.

Abstrakt maleri

Den levende by

11.800,00 kr.
Str.

130 x 100 cm

Maleriet er Mixed media idet akrylmaling er kombineret med silketryk af bark med masser af spændende små detaljer

Farverige malerier

Et drømmesyn

4.800,00 kr.
Str.

50 x 70 cm

Drømmer jeg eller er jeg vågen. Det er nogen gange det centrale spørgsmål.

14.800,00 kr.
Str.

100 x 150 cm

Vildt abstrakt maleri, hvor det hvide og sorte samtidig skaber ro til de spontane penselstrøg.

Abstrakt maleri

Happy feelings

16.800,00 kr.
Str.

100 x 180 cm

Maleriet har mange lag - og masser af detajler at se på. Det er malet til at lyse op i rummet og give liv til omgivelserne.

Abstrakt maleri

Når vi er samlet

24.800,00 kr.
Str.

150 x 200 cm

Kæmpe stort maleri med mange spændende detaljer og farvenuancer.

Et kunstværk er stort, hvis det måler mere end 100 x 100 cm. Et kæmpe maleri måler fra 120 x 120 cm til150 x 200 cm eller større. Kæmpe store malerier kræver plads for at komme til sin ret. I kunsthistorien findes flere kæmpe store malerier fx Monets Åkander, Rembrandts Nattevagten og Picasso Guernica, hvor størrelsen har betydning for opfattelsen af motivet.

Nogle gallerier og kunstnere har kæmpe store malerier til salg. Hos Galleri Weppler er der rigtig mange store malerier at vælge imellem – ligesom du kan få unikke kæmpe malerier på bestilling. Du bestemmer formatet, forslag til farver og stemningen, ud fra det maler jeg helt uforpligtende et kæmpe stort maleri, som kan vurderes i eget hjem. Transporten sørger jeg for.

Store moderne malerier og kæmpe store malerier er perfekte som samlingspunkt til et blikfang med wow-effekt i rummet. Det kæmpe store maleri sætter en ramme i indretningen og giver rummets æstetiske linjer og kan tilføje nye farveharmonier. Derved hjælper kæmpe store malerier med at designe den overordnede æstetik, således at rum, møbler og kunst bindes sammen.

I indretningen giver kæmpe store malerier med flotte farver rummet personlighed og præger stuens stemning. Vælges kæmpe store malerier må farver og format passe med resten af indretningen, dog med mulighederne for at pifte rummet op med nye og spændende farve. Placer det kæmpe store maleri over sofaen eller på en tom væg, så det samler rummet og giver et blikfang.