Flotte moderne malerier

Flotte moderne malerier i farver skaber stemning og dynamik på væggen. Jeg benytter hele farvepaletten i mine moderne malerier, som er mere eller mindre abstrakte – og meget udtryksfulde og energiske. Mine moderne malerier har masser af skønne nuancer i alle farver.

Kontakt mig på tlf. 20468228 eller send en mail på tine@weppler.dk for besøg hos Galleri Weppler. Åbent efter aftale for besøg alle ugens 7 dage mellem kl. 10 og 20:00.

Kontakt mig om moderne maleri

Verdenen er i farver

Malerier giver flotte farver, stemning og energi. Med mine malerier viser jeg, at livet skal leves i farver – med masser af skønne nuancer. Ja hele farvepaletten bliver benyttet i mine moderne abstrakte malerier.

Jeg tror, at verdenen ikke kun er sort hvid – og at farver bringer liv og glæde i vores hjem og i vores liv. Klik på de forskellige gallerier nedenunder og se mine mange unikke moderne malerier i alle farvenuancer.

Under malerier i hovedmenuen kan du finde udvalg af mine malerier under de forskellige kategorier. Jeg har endnu flere malerier på mit galleri i Valby, hvor du altid er velkommen.

Alle mine malerier er unik moderne kunst. De findes i alle størrelser og er glade, energifyldte og farverige. Jeg maler både abstrakte malerier samt mere figurative malerier. På mit galleri kan du således finde moderne malerier i alle størrelser og farver.

Se mine abstrakte malerier

Malerier med mennesker:

Se kunst

Farverige malerier:

Se kunst

Landskabsmalerier:

Se kunst

Portrætter:

Se kunst

Maleri med sport og dans:

Se kunst

Malerier af storbyen:

Se kunst

Besøg galleri i Valby, København – stort udvalg af moderne malerier – åbent efter aftale

Mine moderne malerier er malet med akrylmaling på kvalitetslærreder. Farverne spænder fra røde malerier, blå malerier og gule malerier – alle i harmoniske kompositioner. Alle malerier er unikke og egner sig flot til den skandinaviske boligindretning. Jeg bruger ofte kontraster for at skabe energi og liv i malerierne – det gør malerierne mere spændende og giver smukke farveharmonier. Her ser du et smukt stort farverigt maleri i hjemmet.

Galleri Weppler holder også kunst- og vinsalon. Her er der vinsmagning, imens du kan gå rundt og nyde de flotte malerier. Kunstner Tine Weppler fortæller om sin kunst – og ofte fortæller en sommelier om vinene.

Det er ganske uforpligtende og en hyggelig måde at opleve kunst på – og måske blive inspireret til et moderne abstrakt maleri til hjemmet.

Kontakt mig her hvis du vil inviteres til næste kunst- og vinsalon – eller hvis du vil se galleriet.

Mange spørger, hvordan vælger jeg et moderne maleri – eller hvordan ved jeg, om maleriet er godt. Svaret er, at du skal vælge med hjertet. Kunst skal købes med hjertet. Hvis du kan lide farver, er der hos Galleri Weppler mange muligheder. Mine abstrakte malerier har mange forskellige farver, former og mønstre – alle helt unikke og skabt med forskellige stemninger og farvekompositioner.

Moderne malerier med liv giver mulighed for kreativitet og tolkninger

Mine malerier spænder fra abstrakt, til halvabstrakte til figurativt maleri fx landskabsmaleri, portrætter eller maleri med mennesker. Malerierne giver beskueren mulighed for selv at fortolke. Og det er din tolkning, der giver maleriet mening, således vil det bedste i maleriet være inde i dig.

Lidt storladent kan man sige, at du slipper din indre kunstner løs, når du vælger abstrakt kunst, da du bruger din fortolkningsevne, form eller farvesans.

Du vil opleve, hvordan maleriet giver et unikt og personligt udtryk i dit hjem. Samtidig danner et abstrakt maleri et flot fokus i hjemmet. Se mere om indretning med moderne kunst her.

Malerier i flotte farver – Få flotte moderne malerier

Når jeg maler tænker jeg ikke på motivet, men på hvilke farver, jeg har lyst til at male med. Farverne er startskuddet til maleriet og driver mig igennem processen. Maleriet er færdigt, når det har en smuk og spændende helhed.

Undervejs i processen betragter jeg ofte maleriet på afstand, vender det rundt, kniber øjnene sammen – og langsomt opstår der billeder og fortællinger. På samme vis, som da vi som børn lå på ryggen i græsset og betragtede skyerne – og så forskellige figurer. Når jeg har fået øje på en fortælling eller en figur, jeg finder interessant, arbejder jeg videre med den, forstærker den og hjælper beskueren på vej.

Besøg mig på mit galleri

Mit håb er, at når du klikker rundt på mine gallerier af abstrakt malerifarverige maleriermaleri med mennesker, får du lyst til at fordybe dig og besøge mig på mit galleri i Valby. Ring 20468228.

Abstrakte malerier kan være vidt forskellige.
Se abstrakt kunst med farver her.

Abstrakt maleri

Landscape symphony

14.800,00 kr.
Str.

150 x 130 cm

Spændende kæmpestort aflangt maleri i smukke farvenuancer med blå som grundfarve. Du kan se bjerge, himmel, hav, stjerner eller mønster, former og farver.

Abstrakt maleri

I en drøm

18.800,00 kr.
Str.

120 x 200 cm

Stort blåt maleri i afdæmpede jordfarver. Maleriet er helt abstrakt og alligevel danner der sig flere historier, når man ser det.

Str.

100 x 100 cm

Maleriet her har en særlig historie. På en tur over engen med min hund i snor blev jeg angrebet af en ko. Jeg var ret rystet og kort efter opstod dette maleri. Selv ser jeg et hoved af en tyr - men måske er det min fantasi, der spiller mig et puds.

Abstrakt maleri

Når regnen letter

15.800,00 kr.
Str.

130 x 150 cm

Man aner eller ser ikke menneskeskikkelser i et diset lys, der nærmest dukker frem på en regnvåd gade

Abstrakt maleri

Et vindue ud mod verdenen

Et skønt farvespil i dette dynamiske maleri, hvor nogle ser stregerne som mennesker andre som græs i vinden.

Abstrakt maleri

Vindens dans

10.800,00 kr.
Str.

120 x 100 cm

Efterårsløvet glimter i solen i en komposition af varme og rødlige nuancer.