Firmaevent med kunst – sjovt og inovativt

Til et firmaevent med kunst får alle lejlighed til at gå på opdagelse i deres kreativitet og være innovative. Der bliver delt inspiration og skabt nye ideer i en kombination af både proces og resultat. Jeg tager jer med på en rejse, hvor I udforsker jeres kreativitet – og måske lærer at bringe jer selv i flow og være optaget i nuet. I kommer til at opleve arbejdspladsens mangfoldighed, og hvad hver enkelt alene og sammen med andre kan bidrage med til helheden.

Kunstevent er en inspirerende ny måde at holde teambuilding på. Kontakt mig på tlf. 20468228 eller send en mail på tine@weppler.dk for aftale eller høre nærmere.

Kontakt mig om firmaevent med kunst

Styrk kreativiteten og samarbejde med kunst

I få designet en kreativ og sjov firmaevent med kunst, hvor I maler 2-3 små malerier, og alle kommer til at være innovative og bruge nye sider af sig selv. Jeg sætter – gerne i samarbejde med ledelsen – rammer for dagen, således at ideer opstår og talentet udfoldes. Dagens mål er at stimulere det sociale miljø, give fornyet energi til arbejdsglæden og at skabe innovative arbejdsprocesser bl.a. ud fra design thinking.

Dagen vil være struktureret, så alle føler sig trygge, hvilket samtidig er med til, at I endnu bedre kan udfolde jeres kreativitet, når der hele tiden er hjælp at hente i processen – og selvfølgelig af mig og mine medhjælpere.

Jeg sørger for alt det praktiske – og kan også finde et sted, hvor man godt må spilde maling. Jeg har lærreder, maling og pensler etc. med til hele dagen – og lægger vægt på, at vi alle har det sjovt.

Et kunstevent deles ind i faser, hvor der hele tiden vil være taget hånd om alle. Jeg komponerer et sjovt firmaevent med kunst ud fra jeres input og ønsker. Jeg har det kunstneriske og professionelle ansvar, hvor jeg tager udgangspunkt i de tre grundfarver gul, rød og blå,. Det giver deltagerne en fornemmelse af indbyrdes harmonier i de tre farver. Udtrykkene bliver på trods af strukturen meget selvstændigt og viser en mangfoldighed i jeres forskellige udtryksformer.

Efterfølgende kan jeg ud fra jeres værker skabe et eller flere sammenhængende kunstværker, som I kan hænge op. Vi kan afholde en lille fernisering af jeres fællesværk, så jeres kunstevent lever længe efter selve teambuidingsdagen.

Sjov firmaevent med kunst og kreativitet er inspirerende

Til et firmaevent med kunst får alle lejlighed til at gå på opdagelse i deres kreativitet og være innovative. Der bliver delt inspiration og skabt nye ideer i en kombination af både proces og resultat. Jeg tager jer med på en rejse, hvor I udforsker jeres kreativitet – og måske lærer at bringe jer selv i flow og være optaget i nuet.

Efter en spændende proces vil vi vurdere resultatet og færdiggøre maleriet. Derfor er dette også en indsigt i en vekselvirkning mellem proces og resultat, resultat og proces. Tanken er, at vi bliver nødt til at provokere os selv for at udvikle os – udvikle vores ideer og vores virksomhed.

Kunstevent er også sjov teambuiling

Et kunstevent kan bl.a. bruges til:

  • at folde virksomhedens vision ud på en ny måde
  • at få virksomhedens værdier integreret gennem visualisering
  • at bearbejde organisationsforandringer på en positiv måde
  • at skabe en fælles kultur til gavn for motivering og implementeringen
  • at arbejde med problemløsning og brainstormingsmetode
  • Efterfølgende kan medarbejderne tage billederne med hjem til virksomheden.

Lad mig afholde jeres næste kunstevent som en sjov og inspirerende teambuilding

Jeg tilpasser jeres kunstevent efter arbejdspladsens behov og ønsker. Det kan både være en halv eller hel dag. Dato og sted aftales med jer.

Der er masser af teambuilding i et kreativt kunstevent.

Bare ring 20468228 – og lad os lave en aftale.

Har du og din virksomhed lyst til at prøve kræfter med at male et maleri, så kan Galleri Weppler sørge for det hele. Vi vil skabe en både sjov, inspirerende og udfordrende dag med masser af leg og udvikling.

Hvorfor vælge kunstnerisk firmaevent?

  • Latter og sjov: En anderledes og sjov oplevelse.
  • Få gode oplevelser sammen: Gennem kreativ udfoldelse skaber I stærkere bånd og øger tilliden.
  • Fremmer kreativitet: Deltagerne har mulighed for at tænke uden for boksen og opdage deres kreative potentiale.
  • Skaber mindemærker: Teamet vil efter ønske kunne beholde kunstværker som minder om denne særlige dag

Først og fremmest er det en sjov og underholdende aktivitet, hvor man under professionel vejledning får sat skub i kreativitet og innovation. Dagen er struktureret og styret af en udøvende kunstner, der skaber de rette betingelser for et relevant firmaevent, hvor kunst og eksperimenterende leg på lærredet giver teambuilding, der samtidig er en god oplevelse for alle.

Hos Galleri Weppler er den gode og legende oplevelse i centrum samtidig med fokus på det kunstneriske, så et sjovt firmaevent med kunst bliver en succes. Vær opmærksom på, at både en pædagogisk og en kunstnerisk ekspertise står bagved. Således opnås et sjovt firmaevent, hvor kunst er med til at give inspirerende og kreative oplevelser – for den enkelte og for firmaet.

Til et firmaevent med kunst kan alle være med. Deltagerne får hjælp til at udfolde deres kreative potentiale uanset om de har erfaringer med at male eller ej, fordi firmaeventet er struktureret og inddelt i faser. En struktureret ramme hjælper kreativiteten på vej, og gør det underholdende og sjovt for alle at deltage og afprøve nye sider af sig selv i trygge rammer.

Kunst kan noget særligt. Det at skabe kunst eller malerier sammen giver en helt unik oplevelse. Det er både sjovt, lærerigt, idéudviklende at holde et kreativt kunstevent med firmaet, hvis kunstneren har erfaring med kunstevent. Ofte ender værkerne med at være så gode, at de bliver hængt op i virksomheden, således at en sjov og overraskende dag kan huskes længe efter.