Maleri efter bestilling

Vil du have et maleri efter bestilling hos Galleri Weppler, har du ingen forpligtelser til at købe. Det gør det lettere for mig at male – og lettere for dig at bestille. Kan du ikke lide det eller det passer alligevel ikke ind, kan du bare takke nej. Så du skal bare læne dig tilbage og vente på mit bud på et maleri til din væg. Det plejer at tage mellem 2-3 uger at male et maleri.

Kontakt mig om maleri efter bestilling

Bestil dit personlige maleri

jeg maler gerne på bestilling. Maleri efter bestilling er fx godt, hvis du forelsker dig i et maleri, men at størrelsen ikke er den rigtige.

Kontakt – hvis du ønsker at bestille et maleri eller høre nærmere om vilkårene 20468228. Jeg kan male dit billede ud fra de farver, motiv og den størrelse, du ønsker.

Når jeg maler et maleri efter bestilling vælger du stemning, motiv, størrelse og farver. Du kan se på andre af mine malerier, hvis du vil inspireres. Dog er den kunstneriske proces så intuitiv, at alle malerier bliver unikke. Efter bestilling går der ca. 3 uger, inden du ser mit forslag. Du behøver ikke købe det bestilte maleri, hvis det ikke falder i din smag.

Du har altid 2 måneders gratis fortrydelsesret – også på bestilte malerier. Det vigtigste for mig er, at dit kommende maleri giver glæde og passer til indretningen i dit hjem.

Kontakt mig i dag

Få unikt maleri

Når jeg maler har brug for kunstnerisk inspiration og frihed og lader mine egne indtryk være udgangspunkt, Derfor behøver du ikke efterfølgende at købe dit maleri efter bestilling.

Når jeg maler på bestilling, vil jeg gerne se et foto af rummet og vide en ca. størrelse, om maleriet er aflangt eller om det skal være et kæmpe stort maleri. Du kan altid få flere malerier hjem på prøve. Det giver dig mulighed for at vurdere, hvad der passer bedst i format, farve og stemning. Det vigtigste er, at du kan lide maleriet – det skal sige dig noget og føles rigtigt. Gør det det, er det ofte lettere at få plads til maleriet – også selv om man måske har bestilt maleriet til en helt anden plads.

Få et personligt maleri, bestil maleri til din væg – klar til ophængning

Når jeg maler et maleri på bestilling, tager det som regel udgangspunkt i den samtale eller mailudveksling, vi har haft, hvor jeg spørger ind til dine ønsker til dit kommende maleri. De fleste peger på nogle af mine andre malerier, de godt kan lide – enten fordi farverne eller motivet tiltaler dem.

Som du kan se, er mine malerier som regel abstrakte iblandet lidt figurativt. Jeg kan også male portrætmalerier på bestilling. Det bliver farverigt, hvor det personlige udtryk og stemning, der er i fokus. Ønsker du et naturalistisk portræt, skal du vælge en anden kunstner.

Se mere om malerier til stuen

Bestil maleri til din væg med de mål, du ønsker

Ønsker du et maleri efter helt bestemte mål eller et meget stort maleri, vil jeg meget gerne forsøge at efterkomme dine ønsker. Det kan være et kæmpestort maleri, der fylder hele væggen – eller et meget smalt maleri, så kontakt mig for muligheder og pris.

Bestilling af maleri – kontakt mig på 20468228

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Så kan vi tage et uforpligtende møde for at give gensidig inspiration til, hvordan dit hjem kan blive udsmykket bedst muligt til glæde for hele familien – og jeg kan opfylde dine ønsker til et maleri.

Store og små malerier

Bestil maleri til kontoret, klinikken, virksomheden eller firmaet

Jeg kan male jeres helt eget firmamaleri fx med logofarver eller jeres værdier. Efter mange år som direktør i mediebranchen har jeg stort kendskab til værdi- og strategiarbejde i organisationer. Giv mig et kort indblik i jeres arbejde eller tag mig med i processen, så din bestilling af malerier bliver så god som mulig. Jeg maler gerne et visuelt udtryk og skaber et eller flere malerier, der illustrerer de værdier, virksomheden gerne vil brandes på.

Kunst på arbejdspladsen giver et visuelt udtryk af jeres værdier. Vi husker i billeder, derfor kan malerier gøre værdierne synlige i dagligdagen.

Ingen købetvang – 2 måneders gratis fortrydelsesret ved bestilt maleri

Selv om du bestiller dit helt eget personlige maleri, har du ingen forpligtelser. Du skal bare læne dig tilbage og vente på mit bud på et maleri til din væg. Det plejer at tage mellem 2-3 uger at male et maleri.

Det jeg maler er altid et unikt værk, hvor du som fx til dette maleri, har bestilt et abstrakt maleri i mange farver, hvor man fornemmer struktur og by. Både vildt, råt og varmt.

What's Goin' On Stort aflangt maldri til over sofaen med masser af farve og liv

Dette aflange maleri er også bestilt i et bestemt format, hvor udgangspunktet var et andet maleri, de havde set hos mig. Her malede jeg to forskellige, så der var noget at vælge imellem.

Maleriet er en bestillingsopgave til et rum, hvor der kommer mange mennesker. De øsnkede Abstrakt maleri med mennesker i skønne farver. Bestil et personligt maleri.

Her er et, der er bestilt til en bestemt plads i stuen. Jeg har solgt 2 andre malerier – og dette maleri skulle både fungere sammen med de andre, men også give en anden stemning i konferencerummet, hvor der kom masser af mennesker.

Kontakt mig og besøg mit galleri – og lad os tale sammen om dine ønsker.

Mange vil have et flot og farverigt maleri. Det er dog ikke sikkert, at de malerier, du har fundet har den rette størrelse eller de rigtige farver. Da malerierne er unikke og originale, kan de ikke masseproduceres eller kopieres i en anden størrelse. Skal maleriet passe til en bestemt væg eller nogle bestemte farver, giver det mening at bestille dit maleri direkte fra kunstneren.

De fleste vil starte med at finde en kunstner, hvis værker, stil og farver, de kan lide. Dernæst vil de se, om der er særlige betingelser forbundet med en bestilling. Når det er undersøgt, vil man tage kontakt til kunstneren og høre, om de er interesseret i opgaven. Ofte tales man ved i telefonen eller holder et personligt møde, hvor man kan afgive sin ordre.

De fleste kunstnere maler gerne malerier på bestilling, hvis motivet og stilen passer med deres udtryk. Det kan således både være virksomheder, private, offentlige organisationer, klinikker og lignende, der har bestemte ønsker til motiv, størrelser og stil. Se kunstnerens hjemmeside igennem for at se, om der nogle bestemte betingelser, du skal overholde.

Det er sjældent dyrere at bestille et maleri. Ofte ligner prisen den, som kunstnerens andre værker koster. Nogle kunstnere – men ikke alle – kræver et depositum. Kig efter på kunstnerens hjemmeside og se, hvilke betingelser, der er, hvis du bestiller et maleri. Vil du bestille et maleri til gave, kan du tale med kunsterne om et gavekort, hvor modtageren selv kan bestemme motiv og farver.