Kunstsalon – fernisering med kunst og bobler

Kunst skal ses og mærkes. Vil du gerne opleve kunst på tæt hold – og få en personlig introduktion af kunstneren, så besøg min kunstudstilling på Galleri Weppler i København, Valby. Ca. 1 gang om måneden holder jeg kunstsalon – fernisering med kunst og bobler. Her serverer jeg lidt at drikke og fortæller om mine malerier. Ring 20468228 og aftal et besøg.

En kunstsalon er en fernisering, hvor jeg viser spændende kunst i hyggelige og uformelle rammer. Du er meget velkommen. Der er gratis adgang for dig og dine venner. Jeg fortæller om min kunst, som er hængt op i min villa i Valby og serverer vin, bobler og juice samtidig med, at du får viden om den kunstneriske proces. Således er en kunstsalon en offentlig udstilling i et privat hjem, hvor man mødes helt uformelt og taler om kunsten.

Begrebet kunstsalon opstod i Paris i 1667, dengang mødtes man også for at diskutere kunst. Grundideen var at skabe et spændende og uformelt miljø, hvor man kunne tale om kunst. Når kunst vises i et privat hjem, virker den ofte meget mere imødekommende end på galleriets hvide kolde vægge.

Næste kunstsalon i 2024

  • Torsdag 5. september 16-20
  • Flere tider følger
Kontakt mig om kunstsalon

Til mine kunstsaloner kan du tage venner, familie og naboer med, og I kan diskutere kunst sammen og sammen med os andre. Du kan nyde et glas vin, mens du går rundt og ser på de nyeste værker. Jeg har udarbejdet et udstillingskatalog, så du selv kan læse om malerierne – se priser og størrelser og mine tanker bagved. Se dato for næste kunstsalon her.

Du finder både store og små malerier – abstrakte og halvabstrakte malerier med udtryk og farver. På min kunstsalon og kunstudstilling kan du gå på jagt efter din egen fortolkning og mening. Malerierne fortæller en historie, som du selv har din egen tolkning af.

Jeg hænger mine nyeste malerier op – og har samtidig en fernisering. Indimellem har jeg gæstekunstnere, som kan udstille foto, skulpturer, servere kaffe etc.

Se mine abstrakte malerier

En kunstsalon – fernisering med kunst og bobler

Programmet er

Kl. 16.00 Dørene åbnes

  • 17.30 Tine Weppler fortæller om sin kunst og den kreative proces, hvordan et maleri bliver skabt og hvornår det er færdigt. Samt hvorfor relationer mellem mennesker fylder så meget i hendes kunst.
  • Under oplægget kan der stilles spørgsmål til den kreative proces og tanker om at male abstrakt samt farvernes betydning.
  • Under hele arrangementet serveres bobler, vin, juice mv. med mulighed for at købe den udstillede kunst undervejs.
  • Kl. 20.00 – Dørene lukkes, men du kan stadig blive hængende.

Du får masser af oplevelser og indtryk på Galleri Wepplers kunstsalon

I det tilhørende udstillingskatalog kan du læse om malerierne. De fremstår som øjebliksbilleder, hvor de dynamiske og spontane penselstrøg giver indtryk af mennesker i evig bevægelse – uden et fast ståsted. Brug af komplementærfarverne underbygger dette ved at skabe en diffus form. Jeg arbejder med inspiration fra vores attituder, holdninger og relationer, der både knytter bånd og skaber afstand mennesker imellem med en abstrakte tilgang, der sætter gang i beskuerens egne fantasier og tolkninger.

Som kunstner er jeg eksperimenterende og intuitiv og arbejder med stor intensitet og dristige farvevalg. Malerierne undersøger relationer mellem mennesker og udstråler en lyst til at gribe nysgerrighed og åbner op for nye vinkler.

Se datoerne under kontakt her på hjemmesiden.

Spændende kunstudstillinger, firmaevent og oplevelser

Kunst skal ses og mærkes. Vil du gerne opleve kunst på tæt hold – og få en personlig introduktion af kunstneren, så besøg min kunstudstilling på Galleri Weppler i København, Valby. Du er altid velkommen til at ringe 20468228 og aftale et besøg. Jeg har meget varierede malerier ophængt i galleriet, som rent faktisk er mit eget hjem. Der udskiftes løbende – ligesom jeg inviterer andre kunstnere til at udstille. Min kunstudstilling giver dermed et godt indtryk af, hvordan malerierne kan se ud i dit eget hjem.

Mit håb er, at kunst når ud til endnu flere, derfor holder jeg jævnligt kunstsalon, hvor jeg serverer vin og bobler – ligesom private kan aftale besøg i galleriet – enten som enkelt personer eller i grupper. Således kan kunstsalon og kunstudstillinger danne ramme om både et privat event, firmaevent, kunstinspiration og er et spændende sted at mødes om kunst. Kunstsalon med fernisering og kunstudstilling bliver således et moderne og spændende sted for alle, der interesserer sig for kunst.

Du kan følge med på Instagram eller Facebook for at se mere.

Kom til fernisering hos Galleri Weppler

Kunst kan noget unikt. Det kan give os indsigt, bringe liv og energi og vække vores følelser. En fernisering kan derfor påvirke vores tanker, og vi tager de gode og nye oplevelser med os hjem. Kunst kan skabe diskussion, hvilket jeg skaber rammerne for, at vi kan tage med hinanden, når jeg afholder kunstsalon med spændende kunstudstillinger.

Kom til min kunstsalon. Jeg serverer bobler og vin, så du kan nyde både kunst og lidt til ganen, mens du taler om kunsten med de andre fremmødte. At tage på kunstudstilling kan således være en rejse ind i vores sanser – og give indblik i os selv, når vi tolker de forskellige kunstværker. For vi fortolker ofte de abstrakte malerier forskelligt.