Kunst til kontoret
– skab værdi med kunst på arbejdspladsen

Mange virksomhederne oplever, at kunst på kontoret giver liv, inspirerer medarbejderne på kryds og tværs af afdelinger og sætter uformelle samtaler i gang. Nogle virksomheder foretrækker store abstrakte malerier ved indgangen andre mindre malerier på kontorerne. Jeg har begge dele – og vejleder gerne ift. indretningen af kontormiljøet.

Indretning med kunst på arbejdspladsen er i høj grad med til at formidle virksomhedens værdier og image, både over for kunder og samarbejdspartnere.

Kontakt mig her eller på 20468228, hvis du vil høre nærmere.

Kontakt mig om kunst til kontoret

Kunst til kontoret er lige så vigtigt som en frugtordning

Det har langt de fleste arbejdspladser opdaget. Hæng kunst på væggen og opdag, at det er vigtigt for medarbejderne eller kunderne, hvilken firmakunst, der hænger på kontoret, på klinikken eller i receptionen.

Har firmaet bestemte ønsker til hvad der skal være på væggene – og hvilket budskab kunsten skal formidle, så kontakt mig og lad os finde den rette løsning til jeres kontormiljø.

Brug kunst på kontoret til at skabe stemning, hvor malerier med energi og farve giver gode rammer for kreativitet og trivsel. Hvorimod tomme vægge udsender et helt andet budskab. Se mine Abstrakte malerier og farverige malerier, der kan give liv på kontoret.

Jeg har udstillet i mange virksomheder – ligesom jeg laver kunst og event med firmaer eller servicere kunstforeninger. Jeg udvælger malerier med farve – og som lægger op til forskellige tolkninger, så der er noget at tale om. Der er meget glæde og energi i mine farverige malerier, hvilket kan skabe en god dynamik på kontoret. Jeg har malerier både til det enkelte kontor, kontorfællesskaber, gangene, trapper og kantinen – og kan love dig, at det bliver spændende, inspirerende og farverigt.

Kunst på kontoret giver:

  • Dynamik og energi
  • Glade medarbejdere
  • Udstråler jeres brand
  • Gir liv og farve på væggene
  • Skaber et spændende arbejdsmiljø
  • Gir samtalestof og gode oplevelser

Moderne kunst på kontoret udstråler en moderne og menneskelig arbejdsplads

De fleste virksomheder foretrækker store abstrakte malerier på de indimellem tomme, hvide kontorgange. Tilbagemeldingerne til mig er, at virksomhederne oplever, at kunst på kontoret giver liv, inspirerer medarbejderne på kryds og tværs af afdelinger og sætter uformelle samtaler i gang.

Vælg selv hvilken stilart, der passer hos jer. Prøv fx moderne kunst på jeres arbejdsplads – i mødelokalet eller receptionen. Hør mere til en uforpligtende samtale. Her kan jeg se jeres virksomhed og give et bud på, hvordan min kunst kan fungere hos jer, og hvordan kunst i virksomheden kan understøtte jeres brand.

Jeg kan skræddersy mine værker til jeres arbejdsplads. På den måde vil I få kunst på kontoret samtidig med, at malerierne passer perfekt til det, jeres virksomhed ønsker at signalere. Uanset om I ønsker et enkelt maleri eller en større løsning, kan jeg – i dialog med jer – komme med flere forskelige forslag til udtryk, størrelse, farve og placering. Dermed får I den kunst på kontoret eller klinikken, som I ønsker.

I kan også vælge at bestille malerier eller leje malerier. 

Kontakt mig på 20468228 og hør mere.

Kunst på klinikken eller receptionen giver samtalestof i ventetiden

Min interesse for indretning og firmaets visuelle udtryk betyder, at jeg har indrettet flere både tand- og lægeklinikker samt virksomheder med kunst. Jeg assisterer gerne i udvælgelsen eller maler på bestilling, så malerierne passer til jeres virksomheds lokaler, inventar og indretning.

Du kan også vælge at Leje et maleri og vi kan aftale en løbende ombytning med nye malerier til klinikken eller på kontoret alt efter jeres behov. Jeg klarer alt det praktiske omkring levering, ophængning og udskiftning.

Jeg rådgiver også ift. størrelser – om det skal være store eller små malerier. Ift. lys og ophængning – og hvilke farver, der passer ind.

Kunst på kontoret kan være med til at pirre vores nysgerrighed og til at vi og virksomheden forstår os selv og vores omverden bedre. Kunst åbner op for nye tanker og samtaleemner og gør virksomheden til et sted med tænkende mennesker, fordi et kunstværk ikke har en bestemt betydning, man i stedet giver samtalestof om, hvem vi er, og hvem vi kan blive.

Mange gallerier og kunstnere sælger og udlejer kunst til kontoret. Virksomheder må være opmærksom på, de særlige skattefordele, som gælder for originale værker af billedkunstnere. Maleriet må være et førstegangskøb. Det betyder, at maleriet købes direkte af kunstneren eller fra et galleri, hvor det er i kommission. Virksomhedens kunstforening giver også mulighed for at få kunst til kontoret.

Mange virksomheder har en holdning til, hvilke stemninger og værdier, der skal være i de malerier, de har på kontoret. Gennem kunsten kommunikeres virksomhedens image. Malerierne bliver en form for branding, der samtidig giver spændende fysiske rammer for medarbejderne, hvilket er med til at forøge medarbejdertrivslen. Kunst signalerer overskud og interesse i de ansatte, og kunst skaber kreativitet og rum for innovation.

Kunstnerisk udsmykning behøver ikke være dyrt. Du kan både leje og købe på afbetaling, de fleste steder. Vær opmærksom på, at der er skattefordele for virksomhederne ved køb af original billedkunst. Mange gallerier og kunstnere har priserne på deres hjemmeside – og ofte kan en rabat forhandles, hvis man køber eller bestiller flere malerier på en gang. Sygehuse, tandlæger, klinikker, advokater mv. kan benytte disse tilbud.

Flotte malerier til kontoret

Få kunst og farver på væggen med galleri Weppler. Her stort aflangt maleri på farver væg med orange sofa placeret i stuen.

Foyeren bliver flot med et stort farverigt maleri

Stort maleri udsmykker væggen i mødelokalet og skaber liv og samtalestof i virksomheden

Få et spændende maleri i mødelokalet

Få malerier der passer ind til dit hjem. Her har køberen valgt at leje malerier til kontoret.

Små farverige malerier over reolen skaber liv

Moderne kunst i virksomheden og hjemmet.

Et stort maleri i mødelokalet med matchende stole

Skønne varme farver på den hvide væg

Liv over computeren

Få et stort maleri til din virksomhed og få kunst på kontoret. Du kan leje fra 99 kr. pr. måned eller købe.

Maleri i receptionen