Moderne malerier – moderne kunst i hjemmet

Moderne malerier i flotte farver skaber stemning og dynamik i hjemmet. Moderne kunst giver både karakter og et personligt touch på indretningen. Jeg har malerier i mange farvenuancer. Og er optaget af at skabe smukke og varierede kontraster og spændende former i mine moderne og mere eller mindre abstrakte malerier.

Når vi kalder et maleri for moderne kunst, er det ofte i betydningen af, at moderne malerier er nutidige, smarte og ofte abstrakte. Vil du se mine abstrakte malerier klik her. Moderne kunst og moderne malerier passer godt til vore nordiske stilrene hjem. Således er moderne kunst blevet populært. Moderne malerier har ofte flotte farver, der giver vores normale hvide eller lyse rum karakter.

Klik og se farverige malerier eller besøg galleriet i København ring 20468228.

Kontakt mig om moderne maleri

Moderne malerier – køb kunst med hjertet

Det karakteristiske ved moderne kunst, er, at de moderne malerier ofte har abstrakte elementer. Det kan være grafisk inspireret, tryk, fotografiske elementer eller en blanding af det hele. Linjer og farveflader kan udtrykke stemninger og følelser uden, der er et egentligt synligt motiv. det var et epokegørende element i den moderne kunst.

Modsat den ældre kunst er det lykkes for moderne malere at opnå stor værdi på de moderne malerier i kunstnernes egen levetid. Det indikerer, at der er stor efterspørgsel på moderne malerier.

Mange efterspørger derfor retningslinjer til, hvordan de skal vælge deres moderne maleri til hjemmet- De fleste kunstsamlere, siger enstemmigt, at man skal vælge med hjertet. Her gælder det som så meget andet ved boligindretning, at vi skal finde noget, vi kan lide – og helst noget, vi virkelig godt kan lide.

Finder du et maleri, du kan lide, er mit råd, at læse om kunstneren og besøger deres hjemmeside og galleri. Det giver en fornemmelse af, om det er en professionel kunstner, der har arbejdet med kunst i længere tid. Når du besøger galleriet handler det om at være nysgerrig og stille spørgsmål. Derved bliver du klogere på det moderne maleri, du har forelsket dig i.

Du kan også undersøge mere om kunstnerens øvrige værker og finde frem til i hvilken sammenhæng, værket er opstået. Det giver nyttig viden om det moderne kunstværk, hvis du på et senere tidspunkt vil have andre værker af den samme kunstner. For selv om den største værdi ligger i at erhverve et værk, du er vild med, er det også rart, hvis man kan glæde sig over en investering, som kan nydes i dagligdagen. Vil du besøge mit galleri, så kontakt mig og/eller ring på 20468228.

Hvilke type moderne malerier er in lige nu?

Lige nu er store abstrakte malerier med farver blevet in. Du kan læse mere om abstrakte malerier her. Moderne malerier med farver passer flot til vore hvide eller lyse vægge. Det moderne maleri med dets farver, kontraster og organiske former er med til at bryde de rene linjer i rummet.

Mange ønsker også, at deres moderne maleri skaber personlighed, hygge og varme i deres hjem eller på kontoret.

Mit råd er, at se efter originale malerier, altså moderne malerier, der er helt unikke – og som der kun findes et af. Det giver dit hjem personlighed. Du får også en spændende historie bag maleriet, hvis du køber moderne kunst direkte fra kunstneren. Samtidig sikrer du, at der kun findes et eksemplar af det værk, du køber. Læs mere om, hvordan du køber et moderne maleri hos Galleri Weppler her.

Hvornår opstod moderne kunst?

I kunsthistorien taler kunstverdenen om moderne kunst fra 1860 og frem til omkring 1960. Efter 1960 kaldes det postmoderne . Efter 1990 Contemporary Art eller Samtidskunst. I daglig tale er et moderne maleri nutidigt, smart og noget, der er skabt af en kunstner i samtiden.

Fødslen af den moderne kunst sættes til en udstilling i 1863 i Paris, hvor  Édouard Manet (1832-1883) brød med den traditionelle maletradition. Den var baseret på afdæmpede realistiske farver og opbygget efter renæssancens perspektivlære.

Manet opløste formerne, lagde farverne spontant på og provokerende på den måde datidens kunstelskere. Svært at forstå i dag, at hans malerier kunne virke provokerende. Det virker på ingen måde noget, vi i dag ser som moderne maleri.

I dag er et moderne malerier normalt et abstrakt maleri. Og moderne abstrakt maleri med farver passer flot til den nordiske stil. Se flere abstrakte malerier her.

Mange foretrækker dog, at der er en mening eller historie bag deres abstrakte maleri. Det gør det ekstra spændende at gå på opdagelse i. Klik og se farverige malerier med mennesker.

Jeg pakker gerne min trailer og kommer med et udvalg til dit hjem. Så kan du se de moderne malerier og evt. kæmpe store malerier i dit eget hjem.

Se flere abstrakte malerier

Hvad er moderne malerier?

Moderne betyder nutidigt – og derfor vil et moderne maleri for mange være et, der passer til tidens trend. Det er dog en meget subjektiv vurdering, for smag og behag er som regel meget forskellig. Det moderne maleri spænder således vidt. I øjeblikket er det trendy at have farverige malerier med mening. Ønsket er, at der er mere i maleriet end lige sorte streger eller en helt ensartet rød flade.

Lige nu skal ens moderne maleri sige en noget og det skal have sjæl og indhold. Det må ikke være for tydeligt, men give mulighed for, at man selv kan lægge sin egen tolkning ind i sit moderne maleri.

I mit galleri kan du altid være opdateret på mine nyeste og moderne malerier og  følge med i, hvilke moderne malerier, der er til salg. Kontakt mig på 20468228 eller tine@weppler.dk og aftal besøg.

Store og små malerier

Hør hvordan du kan finde et moderne maleri

I vores normale dagligtale er et kunstværk moderne, når det er smart lige nu. I kunsthistoriske termer er det et maleri mellem 1890-1970 – altså den periode, der førte op til det abstrakte maleri. Køber du et nutidigt maleri fra et galleri i dag, vil de fleste betegne det som moderne kunst – ligesom mange betragter et abstrakt eller halvabstrakt maleri, som moderne.

I mange år var det mest populære at bo stilrent med hvide eller lyse vægge og yderst minimalistisk. Denne trend er vendt. Således er det i dag moderne at have en pow-effekt på sine vægge fx i form af et farverigt maleri. Et helt unikt maleri til dit hjem kan tilføre hygge og personlighed og kan bestilles hos flere kunstnere. Autentisk moderne kunst passer til et moderne hjem.

Moderne kunst er, som ordet siger, moderne. Derfor får hjemmet et smart og spændende udtryk med moderne kunst. Jeg hælder til den overbevisning, at kunst skal købes med hjertet, så køb kunst, du kan lide – og tænk ikke på det som et udstyrsstykke. For moderne kunst i hjemmet giver hygge, autenticitet og er samtidig en god måde at få farver og dynamik ind i hjemmet.

For det første er det vigtigt, at maleriet passer i størrelse til væggen. Dernæst må der tænkes på farveharmoni. Det behøver ikke kun være ensfarvet. Det ser godt ud med modspil og kontrast. Vælg derfor gerne et maleri, hvor der er spil i andre nuancer end de gennemgående i hjemmet. Vigtigst af alt er at vælge kunsten med hjertet, så skal der nok blive plads i hjemmet.