Maleri til stuen

Mange vil gerne have maleri til stuen, da kunst i hjemmet giver glæde. Og det er blevet vældigt populært med farverige malerier, der giver karakter og kolorit på dine vægge. Det kan være svært at vælge det rette maleri til stuen, derfor tilbyder jeg, at du kan få et udvalg af malerier med hjem på prøve. Målet er, at du finder det helt rette maleri til dit hjem.

Jeg tror på, at vi bliver påvirket af vore omgivelser. At se farverige og glade malerier på væggen giver glæde. Maleri til stuen og kunst i hjemmet vækker nysgerrighed og giver energi.

Det ser flot ud, når stuens største væg får et stort markant maleri – eller to, tre malerier i ensartet størrelse. Et maleri til stuen kan nemlig godt have en vis størrelse. På den måde bliver maleriet over sofaen eller reolen stuens visuelle samlingspunkt.

Kunst i hjemmet giver en spændende fremtoning. Indret dit hjem med moderne kunst  og få energi og glæde på væggen. Kontakt hvis du vil se eller høre mere eller ring 20468228.

Et maleri med farver kan enten supplere de hvide vægge – eller ved at vælge møbler, der har farver, puder, interiør kan det være med til at få helhed og få kunsten på væggen til at blive et naturligt samlingspunkt.

Ophængning af maleriet i hjemmet fungerer godt, hvis midten af maleriet er ca. i øjenhøjde. Det giver indtryk af, at maleriet bliver en forlængelse af rummet. Selvfølgelig skal der også være plads til luft omkring. Falder du for mine store malerier til stuen eller flere mindre kan du få et udvalg hjem på prøve, det giver dig mulighed for at vurdere malerierne i hjemmet.

Kontakt mig om maleri til stuen

Få unikt maleri til stuen – kunst i hjemmet giver glæde og personlighed

Mange af os ønsker at skabe et personligt hjem. Men at købe et maleri er ikke altid så enkelt, som det lyder. Er man flere i hjemmet, skal man være enige om, hvilket maleri i stuen, man ønsker.  Få et udvalg af malerier, du kan tage hjem og hænge på din væg. Det er den letteste måde at afgøre, om det nye maleri i stuen er det rigtige valg. Jeg hjælper gerne med råd og vejledning, når du skal vælge dit maleri til væggen – og få kunst i hjemmet, Moderne kunst på væggen er også en måde at få et unikt hjem, hvor du gennem dit valg af malerier på væggen fortæller noget om dig selv. Ring 20468228 og aftal besøg i mit galleri.

Få op til 3 malerier gratis hjem på prøve

Dit nye maleri skal selvfølgelig passe til dit hjem, din sofa, dit køkken – eller hvor du ønsker det.

Du kan altid få op til 3 malerier gratis med hjem i op til 2 måneder. Det giver god tid til at vurdere og tænke over dit valg af kunst på væggen. Når du ser maleriet på din væg, får du en fornemmelse af om størrelse og farvevalg passer – og om du fortsat synes, det er et flot maleri.

Se mine abstrakte malerier

Lyset har betydning for dit maleri på væggen

På gallerier og kunstudstillinger får kunst på væggen direkte lys. Maleriets struktur, detaljer og farver fremhæves nemlig ved at have en god lyskilde, der lyser direkte på maleriet. Men naturligt lys er dog mange gange nok.

Tag maleriet hen i naturligt lys, når du skal beslutte dig for, hvilket maleri, du vil have, så kan du bedst vurdere farverne. Eller tag det med hjem, hvis du vil opleve, hvorledes det skifter karakter i morgensol eller skumringen.

Er der ikke et godt naturligt lys, hvor maleriet skal hænge, kan du montere spots, så maleriet på væggen får opmærksomhed. En meget skarp og klar lyskilde kan give genskin, som gør det svært at se maleriet rigtigt. Her er et diffust lys blødere og skaber mere dybde i maleriet. Selv bruger jeg Occhio som gallerispot.

Se mere om indretning

Hvad med farver på væggen? Hvordan vælger jeg så det rigtige maleri til væggen?

Det er blevet mere og mere populært med farver på væggen, som kan skabe ekstra karakter og kolorit til dit maleri på væggen. Mange vælger et maleri, hvor væggens farve indgår for at give maleriet noget at spille op mod. Man må prøve sig frem, derfor tilbyder jeg, at du kan få dit valg af maleri til stuen med hjem på prøve.

Store og små malerier

Se mere om farvede vægge til din malerier i denne video.

Abstrakte malerier med farver tilføjer ofte både hygge, liv og personlighed i vore minimalistiske nordiske boliger med stilrene møbler og lyse vægge. Udvælge dine malerier, så de skaber sammenhæng med andre møbler eller genstande i dit hjem, derved bliver hjemmet mere originalt og spændende. Vælg malerier, der gør dig glad. Kunst må gerne være uhøjtidelig og lege med former og farver.

Kunst i hjemmet siger noget om dig. Et originalt kunstværk er et unika, som der kun findes det ene eksemplar af. Har du købt det, er det dit. Kunstneren har ofte en historie om maleriet, som du kan få med i købet. Abstrakte malerier er et godt samtaleemne, som folk på besøg lægger mærke til. Kunst siger noget om dig og dit hjem, da et originalt kunstværk er et, du har valgt.

Selv om der er mange malerier til salg online kan det være svært at vælge et maleri til stuen. Min erfaring er, at farver og stemninger afgør valget. Efter besøg på galleriet sker det, at folk køber malerier med andre farver, end de oprindeligt havde tænkt – enten fordi de forelsker sig i noget – eller bliver mere modige i deres farvevalg.

Du kan købe malerier på et galleri eller hos forskellige kunstnere. Mange boligforretninger har kunst, der mere er udført på samlebånd. Kig galleriet eller kunstneres hjemmeside grundigt igennem. Besøg galleriet og se det fysisk. Vurder om stilen og farverne tiltaler dig. Det vigtigste er ikke, hvor du køber, men om kunstneren kan vække din glæde, begejstring eller fascination.