Store malerier i hjemmet

Store malerier giver stuen karakter og skaber et fokuspunkt i rummet. Tænk over stemningen i maleriet, da det har en særlig betydning, når vi taler store malerier. Selvfølgelig må det spille sammen med det øvrige interiør. Vigtigst er dog, at du kan lide maleriet – og det siger dig noget.

Jeg maler både meget store malerier helt op til 2 meter lange – gerne 150 x 200 cm og små malerier ned til 15 cm. Jeg hjælper gerne med at finde den rette størrelse til et maleri til din væg. Du kan se de mange muligheder af abstrakte malerierfarverige maleriermalerier med menneskernaturmalerier og malerier af dyr. Her kan du vurdere, hvad du kan lide. Derefter kan jeg hjælpe med at finde et udvalg i den rette størrelse, det matcher din smag.

Kontakt mig om et stort maleri

Få rådgivning i dit valg af maleri på væggen

Selv synes jeg, at det vigtigste er, at man kan lide stemningen og farverne i maleriet. Men selvfølgelig skal det hverken drukne på væggen, som et lille maleri på en stor væg kan gøre – eller virke alt for anmassende, som et stort maleri på en for lille væg.

Kontakt mig 20468228 – og få rådgivning i dit valg af maleri på væggen.

I det perspektiv kan jeg se, at størrelse kommer efter valg af billedet. Det giver mening, da små og store malerier kan sammensættes på mange forskellige måder. Du kan vælge et stort maleri på din væg – eller 2-3 små malerier i grupper – helst i samme størrelse. Eller du kan sammensætte din egen kunstvæg med flere små malerier, som en slags collage.

Kontakt mig i dag

Store malerier til salg – find et stort maleri i skønne farver

Store rum og store vægflader kan se meget flotte ud med et stort maleri, da store malerier kan skabe et naturligt fokuspunkt. Indimellem vælger folk netop at placere det store maleri, som holdepunkt i rummet, hvor det tiltrækker opmærksomhed. Her får det store maleri sin helt egen plads i rummet. Jeg ser også, at virksomheder eller klinikker vælger store malerier, da det giver kant og udtrykker et modigt og æstetisk valg.

Kig på den gruppe af møbler, maleriet skal indgå og skabe en helhed. På fotoet  her, klæder både det store maleri og sofaen hinanden. Det hele er piftet op med puder. Her er der taget hensyn til det interiør, der er rundt om maleriet, så maleri og omgivelser indgår i en symbiose.

Om at male et stort maleri

Kunstmaler Tal R siger, at det at male et stort maleri er helt uregerligt. Når du står overfor den store hvide flade, kan det føles som et monster. Der er kun en ting at gøre. Dyp penslen i maling og gå i gang. Sådan tænker jeg også. Den store hvide flade virker enorm, og når jeg starter med maling i det ene hjørne når den at tørre, inden jeg er nået ned i det andet hjørne.

Jeg vælger at grunde lærredet i en ikke for mørk farve ved brug af hurtige strøg, svamp og vandforstøver. Når det er gjort, starter jeg i midten og arbejder mig udad i cirkler. Undervejs i processen tager jeg ofte foto på min mobil, for at få overblik over helheden. I mobilens billedredigering kan jeg let slå dem over i sort/hvid, så jeg kan se, hvordan lyse og mørke flader spiller sammen.

Når grunden er lagt, arbejder jeg med hele fladen på en gang. Ofte kan jeg mærke det i musklerne bagefter, for maleriet vendes og drejes flere gange. Jeg arbejde hurtigt og koncentreret på hele lærredet, lægger mig ned eller op at stå på tæer og strække sig til det yderste. Jeg maler helt intuitivt uden analyser undervejs. Jeg stoler på min intuition Ofte maler jeg på maleriet i flere måneder og maler ovenpå.

Men pludselig en dag, er maleriet færdigt. Det store maleri har fået både dynamik og harmoni. Man kan stadig fornemme den levende og spontane proces, som det store maleri er blevet til i. Læs kunstkritikerens beskrivelse af mine malerier

Store malerier giver stuen personlighed

Køb et kæmpe maleri og få et personligt og spændende hjem, da et kæmpestort maleri giver rummet endnu mere karakter og personlighed. Du kan besøge mit galleri og få de kæmpe malerier hjem på prøve. Vi leverer til de fleste steder i Danmark. Så kan du se, hvilken flot virkning et kæmpe maleri giver rummet.

Jeg oplever stor efterspørgsel på store malerier til væggen. Store malerier kan pryde en stor væg og skabe et unikt look i hjemmet. Et stort maleri kræver selvfølgelig plads på væggen. Har du plads til et stort maleri til væggen, vil du opleve, at folk, der træder ind i rummet, drages af maleriet. Store malerier til væggen giver prikken over i’et i din boligindretning.

Moderne kunst i hjemmet

Eksempler på store malerier i hjemmet

Store abstrakte malerier hvad skal jeg vælge?

Ser du et maleri på min hjemmeside, som du kan lide, men som ikke har den rette størrelse, så skriv til tine@weppler.dk eller ring 20468228. Jeg kan male noget i samme stil i den størrelse, du ønsker til dit maleri til væggen.

Det kan være en svær beslutning – både hvad angår størrelse, motiv og farver. Der er meget andet end størrelsen, der har indflydelse på, om du vælger det rette maleri til din væg. Nedenunder kan du se en video om at vælge abstrakt kunst.

Få hjælp til at vælge dit næste maleri

Store malerier er meget efterspurgte i dag, da et stort og flot maleri er med til at give rummet karakter. Få ting i hjemmet pådrager sig lige så meget opmærksomhed, som et stort maleri. De store malerier er eftertragtede til at fylde ud på vores store tomme vægge, da et stort og flot maleri pryder en stor væg og giver et unikt look til boligen.

Et stort maleri er fra 1 meter og op til over 2 meter. Det er svært at svare præcist på hvor stort maleriet skal være. En tommelfingerregel er mellem 20 – 80 cm til sidevæggene, mindst 40 cm fra loftet og ned til maleriet. Et stort maleri kræver plads. Har du pladsen vil et stort maleri give dit hjem et nyt samlingspunkt.

De kan have alle mulige motiver, og det er ens egne præferencer der afgør om maleriet skal være abstrakt eller med et motiv. Abstrakt kunst giver anledning til at fantasien kan få frit spil – og nogle vil mene, at man ikke bliver så træt af abstrakt kunst, da ens forestilling om indholdet sagtens kan ændre sig over tiden – og dermed er det mere tidløst.

Store malerier er meget eftertragtede og det er ikke så mange kunstnere, der maler de store malerier. Ofte kan man på kunstnerens eller galleriets hjemmeside se, hvilke størrelser malerierne har. Her kan du også se, om kunstneren maler på bestilling, så du helt selv kan bestemme størrelsen på maleriet. De fleste leverer også malerierne enten gratis eller mod rimelig betaling direkte hjem til kunden.