Oplev en verden med farverige malerier hos Galleri Weppler

Kom til åbent atelier i Asserbo lørdag 12/8 + søndag 13/8 og lørdag 2/9 og søndag 3/9 kl. 11-17 – alle er inviteret til at træde ind i min farvestrålende kunstverden.

🏠 Hvor? Mit atelier i Asserbo: Niels Brynildsvej 8, 3300 Frederiksværk,

💫 Hvad kan du forvente?

  • En udstilling af mine mest farverige og unikke kunstværker.
  • Fortællinger bag min kunst, processer og malerier.
  • En afslappet og hyggelig atmosfære, hvor kunst bliver tilgængelig for alle.

Jeg er så klar til at byde dig velkommen. Så sæt kryds i kalenderen, tag venner, familie og kunstinteresserede med til denne begivenhed! Der er gratis adgang og jo flere, der deltager, desto sjovere bliver det!

Kunstsalon foregår i privat hjem med malerierne hængt op i hjemmet

Du kan altid besøge mit atelier i Asserbo eller Valby. Ring 20468228 og aftal tid. Således kan både kunstelskere, kunstnere og nysgerrige sjæle få mulighed for at fordybe sig i farvernes verden og se og tale om kunst. Jeg har farverige malerier i alle størrelse – både store malerier og små malerier – abstrakte som figurative.

PS: Er du forhindret den 12. og 13. august 2023 holder jeg også åbne døre 2. og 3. september 2023 . Alle dage mellem kl. 11-17.

Du kan bare møde op til en magisk kunstrejse i Asserbo, når Kunst i Halsnæs holder åbnet atelier.

Kontakt: Tine@weppler.dk. Mobil 20468228, Galleri-weppler.dk