Personlig udsmykning af dør

Personlig udsmykning af dør er en del af en kunstnerisk proces og kan sagtens være en aktiv del af din indretning på en let og billig måde. Galleri Weppler tilbyder at give en eller flere døre nyt liv og derved få smukke forandringer i hjemmet eller virksomheden med kunstneriske detaljer og flotte farver. En udsmykket dør bliver et iøjnefaldende element, der skaber en varm velkomst og udstråler en moderne og personlig stil.

resized-received-630532982311837

Jeg tilbyder tre forskellige metoder til at udsmykke døre:

  1. malerier direkte på døren
  2. maling på plade til at sætte i dørens hulrum
  3. overførsel af malerier med folie.

Ved at male direkte på døren eller mdf-plade kan jeg skabe et håndmalet kunstværk,. Det bliver dermed integrerestsømløst i dørens overflade og tilpasser sig det omgivende rum.

Hvis du ønsker en mere fleksibel løsning, kan jeg også overføre et maleri på døren ved hjælp af specialdesignet folie,.Det giver dig mulighed for at skifte designet i fremtiden, hvis du ønsker det. Kontakt mig her. 

doer

Uanset om det er til dit hjem, hvor du ønsker at tilføje et personligt præg eller til virksomheden skaber jeg kunstværker, der passer til dine behov. Fra abstrakte former til farverige motiver – mulighederne er uendelige med personlig udsmykning af dør.

Udsmykning af dør

En udsmykket dør er ikke kun et visuelt tiltalende element. Det kan også skabe en varm atmosfære og efterlade et spændende indtryk. Det er en fantastisk måde at differentiere sig fra andre og skabe en unik indgang eller præsentationsflade.

doer-2

 

Jeg er dedikeret til at levere kunstneriske løsninger af høj kvalitet og samarbejder tæt med mine kunder for at forstå deres ønsker og behov. Hver dørudsmykning er unik og skabes med omhu og opmærksomhed på detaljerne.

Lad os sammen skabe et kunstnerisk udtryk, der gør dine døre til en inspirerende og unik del af dit hjem eller virksomhed. Kontakt mig i dag 20468228 for at diskutere mulighederne og få et skræddersyet tilbud.