Kom til kunst og bobler

Drop ind med dine venner onsdag den 8. marts mellem kl. 16.00 -20.00 til masser af farverige malerier og vidunderlig bronzekunst. Du kan nyde et glas bobler, vin eller juice til kunsten til Galleri Wepplers uformelle og hyggelige kunst- og vinsalon. Tag gerne venner, naboer eller familie med til Ansgars Alle 9, Valby.

Se bronzeskulpturer og saggarkeramik af Malene Bonné Meyer og malerier af Tine Weppler til  ”Kunst og bobler” hos Galleri Weppler

PROGRAM

Kl. 16.00 Dørene åbnes

Kl. 17.15 Tine Weppler fortæller om sin kunst og den kreative proces, hvordan et maleri bliver skabt og hvornår det er færdigt

Kl. 18.00 Malene Bonné Meyer fortæller om det skulpturelle udtryk og sine bronzefigurer. Hvordan figuren går fra tanke til færdigt værk

Under hele arrangementet serveres bobler, vin, juice mv med mulighed for at købe den udstillede kunst undervejs.

Kl. 20.00 – Dørene lukkes, men du kan stadig blive hængende.

Om Tine Weppler – ejer af Galleri Weppler: Som kunstner er jeg eksperimenterende og intuitiv med en stor intensitet og et modigt farvevalg. Mine malerier handler om nærvær og relationer og udstråler en strøm af vibrationer med en balance mellem dynamiske strøg, klare farver og vilde former. Mit håb er at give glæde, farver og dynamik gennem mine malerier – og at mine værker griber dig, gør dig nysgerrig og åbner op for nye vinkler.

Om Malene Bonné Meyer – kunstner med værker af så forskellige materialer som bronze, sølv og saggarkeramik. Mine skulpturer søger skønhed og er en hyldest til livet. Jeg arbejder med bløde former og det organiske element – samtid med at jeg får kontrasterne frem mellem de runde former og skarpe flader, det polerede mod den rå flade. Det er mit håb, at man på den måde kan afspejle livet og dets op- og nedture.

Kunst- og vinsalonen i Valby finder sted på Ansgars Alle 9 den 8. marts kl. 16.00 -20.00 Kontakt: Tine@weppler.dk mobil 20468228 eller mb_meyer@yahoo.dk mobil 24411442. Der vil være en lille snack og et par glas vin – og du kan gå rundt og se hele udstillingen. Se mere på galleri-weppler-dk.dev.stom.dk og mbmeyer.dk