Vil du have et sjovt firmaevent med kunst?

Kreative og sjove firmaevents med kunst, hvor alle får mulighed for at udfolde sig på en sjov og tryg måde

Mal et maleri på dette kreative firmaevent hos Galleri Weppler

Kunst giver fællesskab, nysgerrighed og noget at tale om. Derfor er et kunstevent et perfekt redskab til teambuilding. Deltagerne får en fantastisk oplevelse. Det er sjovt, kreativt og hyggeligt – og byder på nye udfordringer.

Ud over salg og leje af malerier, arrangerer jeg sjove firmaevent eller oplevelser for private.

Det kan være et kort underholdende indslag minimum 3 timer – eller en hel workshop, hvor der arbejdes med innovation og evnen til at tænke ud af boksen.

Hvordan foregår et kunstevent?

Jeg og mit team sørger for materialer – staffeli, maling, pensler og gode råd i et struktureret og sjovt forløb. Alle kan føle sig trygge med mange muligheder for at udvikle og udfolde sine kreative evner, innovation og talenter.

Alle er i gang til dette formaevent, hvor opgaven er at male et abstrakt maleri

Alle får lærred, maling og opgaver, så alle kan være med. I maler fx 2-3 små malerier bl.a. med udgangspunkt i grundfarver gul, rød og blå i et velafprøvet og struktureret forløb.

Ring 20468228 hvis du vil have et uforpligtende tilbud til kunstevent.

Kunst events som teambuilding

picture1

I kan deltage i planlægningen, hvor jeg komponerer jeres firmaevent ud fra jeres input og ønsker. Jeg tager professionelt hånd om, at dagen bliver et vellykket forløb, hvor jeg som tovholder skaber de bedste rammer for alle. I vil med garanti få en god oplevelse med et resultat, der giver gode minder, stolthed og glæde, og som illustrerer mangfoldighed og forskellige udtryksformer på tværs af virksomheden eller organisationen.

Dagens mål er at stimulere det sociale miljø, give fornyet energi til arbejdsglæden og at skabe innovative arbejdsprocesser bl.a. ud fra design thinking.

Ring 20468228 hvis du vil høre mere om et kunstevent i jeres virksomhed.

Et firmaevent, der lever længe efter workshoppen er afsluttet

picture2

I kan vælge at få malerierne indrammet – enten som et større fællesmaleri eller enkelte malerier, som I kan hænge op som et minde om en inspirerende og anderledes oplevelse. Jeg kan bl.a. ud fra jeres værker skabe et eller flere sammenhængende kunstværker, som I kan hænge op.

Derfor kan I vælge også at have en lille afsløring eller fernisering af jeres fællesværk, hvor jeg også vil sammensætte en lille award men uddeling af kunstpriser, så jeres kunstevent lever længe efter selve teambuildingsdagen. Se mere her