Kom til kunst og juice hos Galleri Weppler

Få får inspiration til både krop og sjæl

Drop ind med dine venner tirsdag den 18. januar mellem 16.00-20.00 til masser af farverige malerier og enkle tips til at starte en livgivende vane med at juice og blende

Tine Wepplers malerier er fyldt med udtryksfuldeabstrakte malerier, hvor du kan gå på jagt efter din egen fortolkning og mening.

2-spejlinger-2

Malerierne fortæller historier – og til årets første udstilling har jeg udvalgt de af mine malerier, jeg er mest passioneret omkring. Passion kan nemlig rykke os til nye højder – og her kan kunst noget særligt, da det taler til vores følelser.

Kl. 17.30 Tine Weppler fortæller om kunst

Oplæg og spørgsmål til den kreative proces, tanker om at male abstrakt og farvernes betydning.

Kl. 18.15 Peter Faber spørger om hvad sundhed er og hvad juice og blends kan gøre?

billede1

Mange kender dårlige vaner; Snack, rygning, drikke, overspringshand-linger osv. Vaner kan være vildledende og uden den rette bevidsthed begynde at akkumulere. MEN, det samme gælder for gode vaner. Derfor er det vigtigt at opbygge gode vaner.

Kom til kunst og Juice og se hvor nemt det er at komme i gang med en sund livgivende vane gennem juicing og blending.  Du får 5 enkle tips til hvordan du selv kan komme igang.

Tine Weppler eksperimenterende som kunstner med en stor intensitet og et modigt farvevalg. Malerier tager udgangspunkt i nærvær og relationer mellem mennesker og udstråler en strøm af vibrationer mellem harmonik, glæde, dynamik og vilde former. Værkerne griber dig, gør dig nysgerrig og åbner for nye vinkler.

Tilmeld dig og bliv klogere på din egen sundhed og se hvor let, det kan være. Få en sund snack mens du ser hele udstillingen. Kunst og juice på Ansgars Alle 9 den 18. januar kl. 16.00 -20.00

PS: Tilmelding er nødvendig: Tine@weppler.dk. peter.faber@daily-boost.com, mobil 20468228 Venner og familie er også velkomne.