Kom til Kunstsalon hos Galleri Weppler

Hos Galleri Weppler finder du store men også små malerier – abstrakte og halvabstrakte malerier med udtryk og farver. Her kan du gå på jagt efter din egen fortolkning og mening. Malerierne fortæller en historie – og jeg har udvalgt de af mine malerier, jeg er mest passioneret omkring. Passion kan nemlig rykke os til nye højder – og her kan kunst noget særligt, da det taler til vores følelser.

img-4122

Jeg holder helt uformelt og uforpligtende kunst- og vinsaloner hos Galleri Weppler, hvor jeg fortæller om min kunst – og du kan nyde et glas vin, mens du går rundt og ser på de nyeste værker. jeg laver også et udstillingskatalog, så du selv kan læse om malerierne – se priser og størrelser og mine tanker bagved.

Du kan tage venner og familie med og I kan diskutere kunst sammen og sammen med os andre. Programmet plejer at være:

Kl. 17.30 Tine Weppler fortæller om kunst

Oplæg og spørgsmål til den kreative proces, tanker om at male abstrakt og farvernes betydning.

Du får masser af oplevelser og indtryk på Galleri Wepplers kunstsalon. Se datoerne under kontakt her på hjemmesiden.

Tine Weppler er eksperimenterende som kunstner med en stor intensitet og et modigt farvevalg. Malerierne tager udgangspunkt i nærvær og relationer mellem mennesker og udstråler en strøm af vibrationer mellem harmoni, glæde, dynamik og vilde former. Værkerne griber dig, gør dig nysgerrig og åbner for nye vinkler.

Tilmeld dig og bliv klogere på din egen sundhed og se hvor let, det kan være. Få en sund snack mens du ser hele udstillingen. Kunst og juice på Ansgars Alle 9 den 30. marts kl. 16.00 -20.00

PS: Tilmelding er nødvendig: Tine@weppler.dk. mobil 20468228.  Venner og familie er også velkomne.