Sjovt firmaevent med kunst og kreativitet

img-6037

”Formålet er at have det sjovt og samtidig sætte strøm til nye udfoldelsesmuligheder ved at afprøve strukturerede kreative processer,” således introducerede jeg vores kunstevent for et større advokatfirma.

De gav den gas – og kom flot i mål netop fordi eventet var struktureret og opdelt i faser. Alle fik lejlighed til at gå på opdagelse i deres kreativitet og afprøve materialer, teknikker og havde modet til at udfordre sig selv.

Gode råd til den kreative proces

  1. Test, leg og tillad ”fejl”

Fejl kan vise sig at være muligheder for at komme et nyt sted hen eller for et utraditionelt greb om processen. På lærredet er alt tilladt og muligt – ikke noget er forkert. Det fører til det næste råd, for når alt er tilladt, står man med alle sine talenter og drømmer om det perfekte, men hvordan kommer man i gang med det tomme hvide lærred, papir etc.?

  1. Sæt rammer

Faste rammer gør det langt lettere at være kreativ. De skaber et overskueligt frirum med mulighed for at eksperimentere – på samme vis som regler hjælper i den gode leg. Rammer hjælper med at aktivere de kreative processer i hjernen.

img-6032

3. Brug sanserne tænk, farver, former og penselstrøg

Skal vi have fat i vores intuition og stole på den, må vi slå de analytiske og faktatjekkende hjerneprocesser fra. Brug intuition og følelser ved at tænke i sanseord og vær optaget af nuet og det, du gør med fx penslen, for billeder taler til vores hjerter, derfor kan de opleves endnu mere interessante, hvis man også har malet med hjertet.

Hvis jeres virksomhed også vil have en kreativ og sjov firmaevent

I får lov at male under kyndig vejledning. Jeg tager jer med på en rejse, hvor I udforsker jeres kreativitet – og måske lærer at bringe jer selv i flow og være optaget i nuet. Jeg tilpasser workshoppen efter jeres arbejdsplads. Det kan både være en halv eller hel dag. Dato og sted aftales med jer.

Som afslutning sammensætter jeg malerierne til et fælles maleri, som I kan tage med hjem til virksomheden

img-258723290

Ring 20468228 hvis du vil høre mere.

Tine Weppler, Galleri Weppler –

Galleri-weppler.dk

Tine Weppler

Galleri Weppler

Galleri-weppler.dk