Fernisering og kunstsalon

2-spejlsalen

Galleri Weppler slår dørene op til soloudstillingen ”Relationer” med kunstner Tine Wepplers ekspressive og narrative malerier.

Malerierne fremstår som øjebliksbilleder, hvor de dynamiske og spontane penselstrøg giver indtryk af mennesker i evig bevægelse – uden et fast ståsted. Brug af komplementærfarverne underbygger dette ved at skabe en diffus form. Tine Weppler arbejde med vores attituder, holdninger og relationer, der både knytter og skaber afstand mennesker imellem med en abstrakte tilgang, der sætter gang i beskuerens egne fantasier og tolkninger.

Kl. 17.30 oplæg ved Tine Weppler om den kreative proces, og hvorfor relationer mellem mennesker fylder så meget i hendes kunst

Om Tine Weppler:  Eksperimenterende og intuitiv kunstner, der arbejder med stor intensitet og dristige farvevalg. Malerierne undersøger relationer mellem mennesker og udstråler en lyst til at gribe nysgerrighed og åbner op for nye vinkler.

Hvornår: Torsdag den 17. november mellem kl 16.00-20.00 – gratis adgang

Hvor: Galleri Weppler, Ansgars Alle 9, 2500 Valby

Tine@weppler.dk mobil 20468228. Se mere på galleri-weppler-dk.dev.stom.dk