Malerier til salg – unik kunst til salg online

Alle mine malerier er unika – og jeg maler i mange forskellige størrelser og farver – og du kan altid får flere malerier gratis hjem på prøve, så du kan se, om der er et, der passer til dit hjem.

Jeg tilbyder salg af malerier både online og fra mit galleri i Valby. Salg af malerier online foregår således:.

  1. Send mig en mail Kontakt mig eller ring 20468228
  2. Jeg pakker og sender
  3. Du modtager – Du indbetaler beløbet på MobilePay +45 20468228 eller bankoverførsel på Spar Nord bankkonto 9819-2540352766
Kontakt mig om maleri til salg

Malerier sælges – online og i galleriet

Det er let og hurtigt. Du kan udforske mine forskellige kunstværker under Malerier. Kunstværkerne er delt ind i forskellige temaer. Jeg har malerier i alle størrelser og farver.

Foretrækker du at se kunsten live og møde kunstneren, så aftal besøg på galleriet i Valby. Her kan du se et bredt udvalg af farverige og inspirerende malerier. Alle skabt med kærlighed. Du kan lade dig inspirere af deres farver og teksturer og få mine visioner.

Malerier til salg fås i mange forskellige størrelser, motiver og farver. Alle er unikke og i høj kvalitet. Specielt abstrakte malerier og malerier med mennesker er meget populære. Malerier males også på bestilling uden købetvang.

Din destination for unikke malerier

Jeg ønsker, at du skal have den bedste oplevelse med min kunst, og derfor tilbyder jeg prøveophængning af vores malerier. På den måde kan du se, hvordan maleriet passer ind i dit rum og sikre, at det opfylder dine forventninger, før du træffer en beslutning.

Jeg tilbyder 2 måneders gratis fortrydelsesret. Jeg ønsker, at du skal være helt tilfreds med dit køb. Hvis du af en eller anden grund ikke er det, kan du returnere maleriet inden for 2 måneder og få fuld refundering.

Uanset om du vælger at købe, bestille eller leje, garanterer jeg, at hvert maleri er af høj kvalitet og skabt med omhu og dedikation. Jeg glæder mig til at dele min passion for kunsten med dig.

Velkommen til galleri Weppler – Din destination for unikke malerier!

Se mine abstrakte malerier

Mange muligheder for malerier i hjemmet

Maleri til salg

Unikke malerier gør noget særligt i hjemmet. Du kan se et udvalg af mine malerier under fanen Se kunst. Besøg mit galleri og  se et stort udvalg af flotte malerier til salg med fuld returret.
Kontakt mig.

Bestil et unikt maleri

Jeg maler også malerier på bestilling – uden købetvang. Du er således ikke forpligtet til at købe, selv om du selv vælger motiv, størrelse og farver. Ring 20468228 besøg mit galleri og aftal nærmere.
Se mere.

Lej af maleri

Ønsker du ikke at købe malerier, kan du leje kunst. Galleri Weppler udlejer kunst fra 99 kr. om måneden. Vi står gerne for vejledning og ophængning. Kontakt for et uforpligtende besøg.
Se mere.

Kontakt mit galleri i København – stort udvalg af malerier til salg

På min website gengiver jeg malerierne så tæt på originalens farver som muligt. Mange ønsker dog at se mine malerier fysisk og besøger galleriet i Valby, København. Kontakt mig på 20468228 eller tine@weppler.dk, så viser jeg mine værker frem og rådgiver i farvevalg, størrelse mv. Se fotos af udvalgte malerier til salg under menupunktet Malerier. Klik på underpunkterne fx: abstrakte malerier.

Jeg har i mange år været direktør på Gyldendal, indtil jeg gjorde noget ved min drøm og blev kunstner på fuld tid. Det er et stort privilegium, for jeg elsker den kreative proces og at male. Det er skabelsesprocessen, der er det vigtigste for mig. Jeg kan blive helt væk i den proces og glemme tid og sted.

Selvfølgelig er det også spændende at udstille og se eller høre, hvordan andre reagerer på min kunst. At sælge min egen kunst kan på trods af mange års erfaring med salg være svært. Når et maleri lykkes og er færdig, elsker jeg det, så er det svært at sælge maleriet.

Heldigvis hjælper min mand til med salg af malerier. Det er ham, der tager telefonen, hvis du ringer til galleriet for at købe eller aftale besøg.

Køb malerier online – Malerier til salg

Det er let og enkelt at købe kunst online. Vil du købe et af mine malerier, kan du ringe til mig på 20468228 – eller sende en mail: Tine@weppler.dk, så aftaler vi, hvordan maleriet skal leveres – sendes eller afleveres ved døren – og du betaler via MobilPay 20468228 eller bankoverførelse på Spar Nord bankkonto 9819-2540352766, når du har modtaget dit maleri.

Alle malerierne er unik kunst, som sælges fra mit eget galleri i Valby, København. Du kan bede mig sende flere fotos af maleriet, hvis du foretrækker at købe maleriet online og gerne vil se nogle detaljer. Du kan også bede mig sende fotos af andre malerier end dem, jeg har her på hjemmesiden, hvis du er på udkig efter et bestemt format eller farvekombination. Vi kan klare hele dit kunstkøb på nettet – eller vi kan aftale, at du besøger mit galleri fysisk.

Selv om jeg elsker at male, er det også spændende at have malerier til salg. Kom på besøg, jeg nyder at vise min kunst frem. Du kan aftale tid her.

Prøveophængning af malerier til salg – se malerier til salg

Se dine fordele ved køb af malerier her

  • Stort udvalg – alle størrelser og farver
  • Kvalitetsprodukt klar til ophængning
  • 2 måneders prøvetid
  • Gratis levering (brofaste øer)

Jeg oplever indimellem, at interesserede kan blive i tvivl om, hvilket maleri, de skal vælge at købe. Hvad passer bedst på væggen? Er du i tvivl, kan vi aftale en prøveophængning, inden du køber maleriet. Du kan få op til 3 malerier med hjem. Det kan være en god måde at vurdere hvilket maleri, der passer bedst til netop dit hjem.

Du kan selv tage malerierne med hjem – eller galleri Weppler tilbyder helt gratis at levere malerierne, hvis du bor i Danmark (inden for 300 km,). Få malerier på prøve i op til 2 måneder.

Flotte farverige og moderne malerier sælges online

Det er ofte som en skjult skat at købe ægte kunst – unik kunst kan noget særligt. Således rummer maleriet ofte en skjult skat, som du automatisk får med hjem. Når maleriet hænger i dit hjem, kan du ofte finde nye ting eller former i maleriet. Dit maleri udvikler og udvider sig lidt efter lidt. Pludselig bliver du måske opmærksom på en figur, som giver maleriet en anden betydning eller en helt anden stemning. Noget du måske ikke så, da maleriet stod til salg i galleriet i Valby eller da det kom op på din væg første gang.

Moderne kunst i hjemmet

Besøg mit galleri – eller kom til Kunst- og vinsalon

Alle mine malerier er malet med lysægte akrylmaling – kvalitetsprodukter og meget holdbart. Alle malerier er unikke og klar til ophængning. Jeg maler altid på alle sider, således at du står helt frit ift., om du ønsker maleriet indrammet eller blot stå uden ramme. Det sidste bliver mere og mere almindeligt.

Jeg afholder jævnligt kunst- og vinsalon, hvor jeg holder åbent hus for alle interesserede. Det er ganske uforpligtende og hyggeligt. Jeg fortæller og viser min kunst frem – og du kan nyde et glas vin til. Se datoer i venstre menu – eller under kontakt. Klik her . Ring 20468228 hvis du gerne vil have et privat arrangement eller besøge mit galleri.

Et online kunstgalleri viser kunstværker, der er til salg enten online eller fysisk. Online galleriet drives som en forretning med det formålet at vise kunstværker til potentielle købere. Grundlæggende fungerer online galleriet, som et traditionelt galleri med et fysisk galleri og en hjemmeside med billeder og beskrivelser af værkerne, priser og størrelser med mulighed for at kontakte kunstneren for køb – fysisk eller online.

Mange starter på nettet med at google malerier og slå over på billeder, der får man hurtigt et overblik over forskellige muligheder. Onlinesøgning med præcise nøgleord fx abstrakte, malerier med mennesker, kæmpe store malerier etc. giver ofte resultater til noget, man kan lide. Herefter kan man se kunstnerens hjemmeside og derfra kontakte de kunstnere, man vil besøge.

Først findes det maleri, du kan lide. Det gøres let på kunstnerens hjemmeside, gallerier eller kunstportaler. Sørg for, at du har fortrydelsesret, specielt hvis du ikke har mulighed for at se maleriet i virkeligheden. Mange gallerier leverer gratis til det meste af landet og pakker og sender maleriet. Kontakt kunstneren og få de oplysninger, du har behov for, inden du køber online.

I dag er det super let at købe kunst på nettet. Udbuddet er kæmpe stort, du har hele verdens kunstnere online. Studér kunstnernes værker på deres hjemmeside, så den første indsnævring af kunstværket foregår hjemme hos dig selv, og du sparer tid. Når du finder noget, du kan lide, købes det på nettet eller man besøger kunstneren for at se maleriet i virkeligheden.