Hjælp til boligindretning

Få hjælp til boligindretning med malerier. Flotte farverige malerier i boligindretningen er med til at understrege dine møbler og stil. Du kan have malerier i farver, der komplementerer eller underbygger farvevalget i indretningen. Du kan også bruge malerier til at opnå sammenhæng og liv i rummet.

Boligindretning med malerier giver øjeblikkelig hjemmet et helt nyt look og tilfører stemning, sanselighed og farver. Et maleri tilfører liv og karakter til hjemmet, et dekorativt touch og energi – desuden vil et unikt maleri skabe opmærksomhed, fascination og afføde spørgsmål, hvorved din boligindretning bliver personlig og interessant. Hvert maleri har sin egen sjæl og dynamik, og et moderne maleri er en mulighed, når hjemmet skal være unikt. På den måde kan du understrege din personlige stil og farveholdning gennem indretning med maleri.

Se mine malerier  eller Kontakt mig, jeg hjælper alt efter behov og vejleder med størrelse, format, stil, farver mv., hvor du bestemmer ud fra dit temperament og budget.

Kontakt mig om boligindretning

Det er almindeligt at se store malerier på kontoret, men selv de kæmpestore malerier passer også godt ind i det private hjem. Ligeledes kan Abstrakte malerier give individuelle oplevelser og nye perspektiver, hver gang man betragter dem på væggen. Det er dog ikke altid let at beslutte sig. Derfor assisterer og rådgiver Galleri Weppler gerne med udvælgelse og ophængning – lige som du kan låne malerier med hjem for at se dem på væggen i dit eget hjem.

Hjælp til boligindretning med malerier sker ofte ved, at folk kommer med et foto af deres bolig. Mange gange har de en tom væg, som de gerne vil have et maleri på. Jeg anbefaler, at man køber med hjertet og samtidig medtænke farver og linjer ift. rummet. Det behøver ikke være farveharmoni, men farver kan være gennemgående – eller en anden farve, der giver et smukt farvespil.

Se mine abstrakte malerier

Lån et maleri eller flere gratis med hjem

Under fanen ”maleri” kan du se de forskellige gallerier med min kunst fx landskabsmaleriermalerier med dans og sport. Du kan låne et udvalg med hjem.

Se malerierne live – besøg mit galleri

Kontakt mig og aftal et tidspunkt for et uforpligtende besøg på mit galleri – eller til kunst- og vinsalon med åbent hus, vin og kunst.

Indret med store malerier eller kæmpe store malerier

Flotte malerier skaber liv og glæde. Få hjælp til din indretning med kunst. Kontakt Galleri Weppler 20468228 eller få inspirationsideer til hjemmet og kontoret.

Boligindretning med med malerier skaber farver, glæde og energi

Jeg pakker bilen og bringer et udvalg af malerier til dit hjem, som du kan vælge imellem.

Tomme vægge giver en upersonlig og ofte kedelig stemning i indretningen – hvor kunst på væggen kan skabe prikken over i’et. I boligindretning med malerier kan du folde dig ud farvemæssigt og give rummet kontrast og varme. Klik her og se mine farverige malerier. Er der behov for fordybelse er et abstrakt maleri et godt valg. Halv abstrakte malerier, hvor man kan se mennesker i bevægelse er for tiden meget populære. Det var også den type, mit galleri i New York valgte, og som jeg har solgt både til Japan, USA og Spanien.

Se mere om malerier til stuen

Kunst til kontoret – virksomhedsudsmykning, indretning af kontoret

Malerier på væggene på kontoret profilerer virksomheden i forhold til kunder og samarbejdspartnere og kan skabe øget trivsel blandt medarbejdere. Kontoret – såvel hjemmekontoret og i virksomheden – må gerne være spændende og imødekommende. Både mødelokalet, kantinen og kontorgangene danner rammer om samarbejde og vigtige beslutninger.

Store og små malerier

Moderne malerier på væggen kan være en del af at skabe gode rammer

  • Indretning med kunst indbyder til fordybelse og kreativitet
  • Indretning med kunst skaber stil, farver og varme
  • Indretning med kunst giver nye impulser
  • Indretning med kunst bringer liv til omgivelserne.

Moderne malerier er også en investering med fradragsret. Du kan købe billedkunst med skattefordele. Er købesummen på 32.000 (2023) eller mindre pr. værk, kan virksomheden trække det fra i det år, det er købt. Kontakt galleri Weppler og få inspiration til din indretning 20468228.

Her ser du et af mine malerier hos en af mine kunder – se mere

Muligheder ud over køb maleri

Udsmykning på kontor

Som kunstforening eller virksomhed kan du booke en udstilling i jeres lokaler. Jeg kommer også gerne og fortæller om min kunst – eller I kan besøge mig på galleriet i København.

Bestil maleri

Ønsker I et maleri med jeres værdier eller firmalogo, så kan I bestille det i den størrelse, de farver og motiver, I ønsker. Du kan få inspiration til nogle af mine malerier her.

Lej maleri

For nogle virksomheder, er det letteste, at leje kunst. Galleri Weppler udlejer kunst fra 99 kr. om måneden. Vi står gerne for vejledning og ophængning. Kontakt os for besøg.

Find din stil – indret med kunst og skab en personlig boligindretning

Et flot farverigt maleri i stuen er også med til at understrege dine møbler og stil. Du kan let både have plakater og unikke malerier sammen, og du kan have malerier i farver, der komplementerer eller underbygger dit farvevalg. Indret med kunst, og du understreger din personlige stil og kan bruge malerier til at opnå sammenhæng og liv i rummet.

Store malerier til stuen fortjener ofte at hænge for sig selv, så de får opmærksomhed, mens små malerier og fotos fint kan hænge langs en trappe, over en reol fx i grupper eller kan bruges som indretning af en lille stue. Vælg altid kunst med hjertet, det er den bedste måde at få et hyggeligt og afslappet hjem på. Jeg giver gerne hjælp til indretning af stuen – eller andre steder i hjemmet.

Maleri på en farvet væg – boligindretning med farver

Mange museer præsenterer i dag deres malerier på farvede vægge. Det er flot og skaber nye måder at se et maleri på en farvet væg. Går du selv og overvejer enten at male din væg eller at købe et maleri til en farvet væg, kan du prøve følgende tip. Print et lille foto af maleriet, klip det ud og prøv at placere det på forskellige farvede baggrunde. Du vil hurtig se, hvor anderledes maleriet bliver ved hver ny farve.

Her kan du se en udvælgelsesproces til en farvet væg.

Moderne kunst i hjemmet